Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής, από το TEDxLamia και τον σύλλογο Τραχίνα

Το TEDxLamia σε συνεργασία με τον Σύλλογο δρομέων Φθιώτιδας "Τραχίνα"σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού θα συγκεντρώσουν ρούχα, τρόφιμα, νερά, φάρμακα κ.λ.π για τους κατοίκους στη Μάνδρα Αττικής που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε;

Όσοι θέλουν να στείλουν κάποια πράγματα και τρόφιμα στους πληγέντες μπορούν να μεταβούν στη διεύθυνση Λεωνίδου 9-11, Λαμία, στα Γραφεία του Συλλόγου "Τραχίνα" (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων στο Ισόγειο) την Δεύτερα, την Τρίτη και την Τετάρτη 10:00-13:00 και 18:00-21:00, προκειμένου να προσφέρουν ό,τι μπορούν για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες που "χτύπησαν" τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και ολόκληρη την δυτική Αττική.

Τι μπορείτε να φέρετε; Ενδεικτικά:



- Ρούχα, εσώρουχα
-Πάνες βρεφικές-παιδικές, μωρομάντηλα
-Νερά, χυμούς
-Αρτοσκευάσματα, προϊόντα χωρίς μακρά συντήρηση, έτοιμα γεύματα καθώς οικιακές συσκευές έχουν καταστραφεί και δεν υπάρχει ρεύμα στην περιοχή)
-Φάρμακα, οινόπνευμα
-Απολυμαντικά, καθαριστικά οικιακής χρήσεως

Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συνεισφέρετε είναι καλοδεχούμενο! Για απορίες ή επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου