Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Καθοριστικά 24άωρα για την επόμενη μέρα στους φορείς διαχείρισης Natura

του Νίκου Αβουκάτου
Στην τελική ευθεία εισέρχεται το θέμα της έκδοσης του Σχεδίου Νόμου για το εθνικό σύστημα Προστατευόμενων Περιοχών, με το οποίο αναμένεται να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα με τους Φορείς Διαχείρισης των περιοχών αυτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Greenagenda.gr, σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί η τελευταία συζήτηση της Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί, κατά την όποια πιθανότατα να υπάρξουν τροποποιήσεις και να διατυπωθούν οι παρατηρήσεις των Φορέων επί του βασικού κειμένου το οποίο παραδόθηκε, πριν από λίγα 24ωρα, στα μέλη της Ομάδας.


Οι μέρες που έρχονται θα καθορίσουν την επομένη ημέρα στους Φορείς και οι εργαζόμενοι αναμένουν να δουν γραπτώς το σχέδιο νόμου το οποίο ακολούθως θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση. Μεταξύ άλλων, θα ξεκαθαριστεί η μισθοδοσία και τα βασικά κοστολόγια λειτουργίας, όπως κτηριακά και μεταφορικά, το θέμα του προσωπικού, οι συμβάσεις του υφιστάμενου προσωπικού και το νέο καθεστώς εργασίας κ.α..

Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει η οριστικοποιηθεί η κατάσταση και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου