Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

«Όνειρο στην Αρχαία Αγορά» με την Ηλιάνα Ζιώγα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Λαμία (ηχητικό αρχείο)

Η Ηλιάνα Ζιώγα,μέλος του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας μιλά στο κεντρικό δελτίο του Radionet 101.9 με την Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη για το «Όνειρο στην Αρχαία Αγορά»,ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο στην Αρχαία Αγορά της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας,το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 11.30 το πρωί και 17.30 το απόγευμα.






Η εκδήλωση  εντάσσεται στις ''Ημέρες Φιλοζωίας 2017'',που διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος  Φθιώτιδας, με μια ξεχωριστή ξενάγηση με βιωματικό τρόπο στην έκθεση + υπάρχω στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ζωγράφοι.

Η Ηλιάνα Ζιώγα, η οποία είναι ο άνθρωπος κλειδί της συγκεκριμένης εκδήλωσης και γνωστή στον χώρο των μουσείων και στα ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή ξενάγηση των μικρών επισκεπτών στην έκθεση με βιωματικό τρόπο και σε συνδυασμό με το θεατρικό δρώμενο την καλύτερη κατανόηση των εννοιών αδέσποτος, υιοθεσία, κτηνίατρος, φιλοζωία κ.α. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να πραγματοποιείται στην πόλη μας διαδραστική ξενάγηση σε έκθεση ζωγραφικής.

Την σκηνοθεσία επιμελείται
ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκας ερασιτέχνης ηθοποιός με διακρίσεις για την ερμηνεία του σε παραστάσεις παραγωγής του Δηπεθε Ρούμελης. Ο Δημήτρης Μεγαλιός επίσης ερασιτέχνης ηθοποιός που δραστηριοποιείται στο θέατρο έχει αναλάβει την επιμέλεια της μουσικής. Ο Αθανάσιος Αθανασιάς έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι της δημιουργίας των σκηνικών.

Οι μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες ηθοποιοί και βοηθοί, ο Γεροδήμος Θοδωρής, Γκώνια Κωνσταντίνα ,Θάνου Ισμήνη- Μαρία, Θάνος Παναγιώτης, Θάνος Κωνσταντίνος, Καρακούση Γεωργία, Ήβη Κατσούνη, Κονάνου Γεωργία, Μπουρογιάννη Μαρία, Ρίκα Ιωάννα, Παπαστέφανος Σεραφείμ –Μάριος , Τσιμπούκας Κωνσταντίνος, Κυροδήμου Ελένη, Θάνου Χρυσάνθη που συμμετέχουν με αγάπη για δημιουργία και προσφορά.

Πηγή:Lamianow.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου