Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Καναδάς: Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο και η El Dorado

Όπου σήμερα αναρωτιόμαστε εάν οι Καναδοί είναι καλοί άνθρωποι ή συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εγκληματίες που γνώρισε η ανθρωπότητα τις τελευταίες δεκαετίες.Οι κυβερνήσεις τους, όχι όλοι.
Με αφορμή την απόφαση της Καναδικής κυβέρνησης να παρέμβει στην Ελληνική πολιτική σκηνή υπέρ της εταιρείας Ελντοράντο, θυμόμαστε μερικές πολύ βρώμικες ιστορίες που μυρίζουν αίμα.

Παρακολουθούμε την δράση Καναδικών επιχειρήσεων χρυσού σε όλο τον πλανήτη και μετράμε νεκρούς ιθαγενείς και γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού.
Αναρωτιόμαστε γιατί στο Καναδικό Χρηματιστήριο είναι εγγεγραμμένο το 70% των εξορυκτικών επιχειρήσεων του πλανήτη και εξηγούμε πως η πολιτική της Κυβέρνησης του Καναδά έχει συνταχθεί με ακραίες νεοφιλελεύθερες πρακτικές σε όλον τον κόσμο.

Μαθαίνουμε πως οι Καναδικές επιχειρήσεις στην Αφρική ήταν άμεσα συνδεδεμένες με την επέλαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τις δεκαετίες του 80 και του 90 που απαιτούσαν το ξεπούλημα των φυσικών πόρων στους επενδυτές.Πως οι μεταλλευτικές αυτές επενδύσεις είναι υπεύθυνες για δεκάδες συγκρούσεις σε όλον τον κόσμο και πως δεν υπάρχει ούτε μια χώρα στο Νότιο Ημισφαίριο που να μην έχει υποφέρει από Καναδικές Εταιρείες.

Θυμόμαστε την Γουατεμάλα, την Αργεντινή,το Μεξικό,το Ελ Σαλβαδόρ και το Κογκό να είναι μόνο λίγα παραδείγματα των συγκρούσεων, δολοφονιών,βιασμών,κάψιμο κατοικιών,χρηματισμού αξιωματούχων αλλά και πολιτικών παρεμβάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούν οι Καναδικές Εταιρείες με την προστασία των Κυβερνήσεων του Καναδά.

Ακούστε στο αποκαλυπτικό info-war του Άρη Χατζηστεφάνου γιατί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με όσους υπηρετούν τα συμφέροντα της El Dorado στην πατρίδα μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου