Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Τι τρανός χαμός θα γένει…..

Μάλλον έτσι θα έπρεπε να ονομασθεί η συναυλία του δήμου Λαμιέων για την έναρξη του παζαριού.

Μια συναυλία που τα είχε όλα (λουκέτα, μπάρες, εισαγγελέα, αστυνομία). Όλα, εκτός από ένα. Το πιο βασικό. Την άδεια παραχώρησης του χώρου από την ΠΕΛ στον διοργανωτή της εκδήλωσης δήμο Λαμιέων. Μια άδεια, που είναι απαραίτητη για την διοργάνωση της οποιαδήποτε εκδήλωσης, σε οποιονδήποτε χώρο, με μια απλή διαδικασία.

Το αίτημα για παραχώρηση του χώρου στάθμευσης έξω από την ΠΕΛ, -χώρος που σύμφωνα και με το υποθηκοφυλακείο ανήκει στην έκθεση-δεν κατατέθηκε ούτε την ύστατη στιγμή, παρά τις παραινέσεις της διοίκησης  που δεν είχε καμία αντίρρηση να τον παραχωρήσει, με την βασική προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί η τυπική διαδικασία.

Το «πανηγύρι» ξεκίνησε το πρωί, όταν συνεργείο, υπό την καθοδήγηση στελεχών του δήμου παραβίασε, κόβοντας τις κλειδαριές, στον χώρο του πάρκινγκ μπροστά από την ΠΕΛ.


Στη συνέχεια παρενέβη ο εισαγγελέας στον οποίο προσέφυγε ο δήμος Λαμιέων ζητώντας να ανοίξει ο χώρος του πάρκιγκ προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και να μην χρειάζεται οι οδηγοί να αφήνουν τα αυτοκινητά τους μακριά από το χώρο της εκδήλωσης.

Η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο ωστόσο, έκρινε πως ο αριθμός των αυτοκινήτων δεν ήταν τέτοιος που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί στους γειτονικούς δρόμους. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει η μπάρα μόνο αν υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Οι εκκλήσεις προκειμένου να καταθέσει η δημοτική αρχή την περιβόητη πλέον αίτηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το θέμα δεν θα τελειώσει μετά το τέλος της συναυλίας, αφού στο σήριαλ φαίνεται πως θα προστεθούν νέα επεισόδια τόσο για τη νομική πλευρά της υπόθεσης όσο και πολιτικά, αφού η διαβόητη πλέον συναυλία «τι τρανός χορός θα γένει» έφτασε πολύ «ψηλά»….

Πηγή :  LamiaNow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου