Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Αδειάζει τον Δ. Λαμιέων για τη συναυλία ο Λ. Κωστόπουλος: «Πρόκειται για απλή αίτηση-Επέμβαση εισαγγελέα αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα»

Στο κεντρικό πολιτικό μαγκαζίνο του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101,9, την Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Παναγιώτη Κατσώνη, μίλησε σήμερα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, Λεωνίδας Κωστόπουλος, σχετικά με την παραχώρηση -του πάρκινγκ της Π.Ε.Λ- για την εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δήμο Λαμιέων στο παζάρι.

«Δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Ο χώρος αυτός, είναι περιουσία του Δημοσίου και είμαστε υποχρεωμένοι να την διαφυλάξουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Τα πράγματα ήταν πολύ απλά…»

Λίλιαν Χαχοπούλου-Πάνος Κατσώνης

«Ο χώρος όπου έχει προγραμματιστεί η συναυλία ανήκει στην ΠΕΛ σύμφωνα και με το υποθηκοφυλακείο. Μία αίτηση χρειάζεται και την επόμενη ώρα θα δοθεί η παραχώρηση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα. Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε τους νόμους».

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Λεωνίδας Κωστόπουλος ρίχνει ξεκάθαρα το μπαλάκι στον Δήμο Λαμιέων ο οποίος από πλευράς του τονίζει ότι ο χώρος είναι κοινόχρηστος. Κάτι το οποίο βέβαια δεν ισχύει τελικά βάσει υποθηκοφυλακείου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Π.Ε.Λ: «…δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Πρόκειται για μια απλή αίτηση που ακόμη δεν έχουμε λάβει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ




Για την ιστορία η συναυλία σύμφωνα με τα έγγραφα που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια θα κοστίσει το διόλου ευκαταφρόνητο -για την εποχή της κρίσης- ποσό των 9.672 ευρώ, στον Δήμο Λαμιέων.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα


Δαπάνες παραγωγής συναυλίας :4.700 ευρώ
Δαπάνες αμοιβής καλλιτεχνών :4.972 ευρώ

ΥΓ: Αν όντως πρόκειται για μια και μόνο αίτηση -όπως τονίζει ο κ. Κωστόπουλος- από πλευράς δημοτικής αρχής είναι απορίας άξιο γιατί πήρε έκταση όλο αυτό το ζήτημα.
ΥΓ1: Για την ορθότητα του ρεπορτάζ ζητήθηκε από το ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 η τοποθέτηση εκπροσώπου της δημοτικής αρχής. Ωστόσο όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά σε επανειλημμένες κλήσεις μας δεν υπήρχε χρόνος για συνέντευξη λόγω… φόρτου εργασίας.

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου