Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ξανά… άκυρο στο ΔΑΚ Λαμίας-Ο καθοριστικός έλεγχος την επόμενη εβδομάδα!

-Τα μαντάτα ήταν και πάλι άσχημα…

Νέος έλεγχος πραγματοποιήθηκε το πρωί στο ΔΑΚ Λαμίας σχετικά με την καταλληλότητα του γηπέδου να φιλοξενήσει αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκα. Μετά την τελευταία αρνητική εισήγηση της επιτροπής -με 8-0- και σήμερα τα πράγματα δεν ήταν διαφορετικά. Παρά τις βελτιώσεις των προηγούμενων ημερών η επιτροπή δεν έδωσε ούτε τώρα το πολυπόθητο «ΟΚ» συντάσσοντας και το αντίστοιχο πρακτικό.

Νέος έλεγχος την επόμενη εβδομάδα

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία βάζει νέους προβληματισμούς στην Δημοτική Αρχή η οποία σπεύδει να «κλείσει τις τρύπες» ώστε να μην χαθεί ένα ακόμη παιχνίδι εντός έδρας.

Την επόμενη εβδομάδα -στον τελευταίο έλεγχο της επιτροπής- θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις 2 Οκτωβρίου να φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μόνο που απομένει πλέον είναι η τοποθέτηση ενός πυλώνα ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια τέλεσης αγώνα μιας και τα υπόλοιπα ζητήματα φαίνεται πως έχουν διευθετηθεί.

Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί στην τελευταία επόπτευση για το τυπικό. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά η μάχη με τον χρόνο θα κερδηθεί…

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου