Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

«Προσπαθούν να μας πιάσουν στον ύπνο!…»

Φωτό : Radio-Net
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων ορίστηκε την ερχόμενη Τρίτη στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα της οδού Αινιάνων, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την «8η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου και τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2017».

Ανακοίνωση των Συμβασιούχων

Με αφορμή τις συνεδριάσεις της Τρίτης από τους Συμβασιούχους του Δήμου εκδόθηκε πριν από λίγο η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την ερχόμενη Τρίτη στις 14.00 φαίνεται να συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων και την ίδια μέρα στις 17.00 έχει καθοριστεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πληροφορίες θέλουν να τίθεται θέμα στην Οικονομική επιτροπή για εμπλοκή ιδιώτη στην καθαριότητα. Πληροφορίες που ενισχύονται δεδομένου του ότι δεν υπάρχει θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δημ. Συμβουλίου για έγκριση απασχόλησης προσωπικού με νέες συμβάσεις σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017.

Οι συμβασιούχοι του Δήμου Λαμιέων συμπληρώνουν 24 μήνες την ερχόμενη Παρασκευή και όπως φαίνεται θα προσπαθήσουν να τους πιάσουν στον ύπνο!…


Απορίας άξιον είναι τι θα συμβεί με τις άδειες και τα ρεπό των εργαζομένων μιας και γνωρίζουμε πως υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν υπόλοιπο άδειας πάνω από 10 ημέρες ενώ άλλοι έχουν πάνω από 50 ρεπό αφού λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών δεν τους επέτρεπαν να κάνουν χρήση της ημέρας ανάπαυσης (ρεπό) όπως ορίζει ο νόμος.

Και αφού όπως φαίνεται η απόφαση έχει σχεδόν παρθεί  γιατί δεν ενημέρωσαν έγκαιρα το προσωπικό παρά προτίμησαν με αυτό τον τρόπο να τους αφήσουν να κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά κι εν μια νυκτί να βρεθούν στον δρόμο;…

Άναυδοι έχουν μείνει οι εργαζόμενοι αφού τόσο καιρό ο Δήμαρχος διαρρήγνυε τα ιμάτια του πως είναι δίπλα στους εργαζόμενους και στον δίκαιο αγώνα τους».




Νωρίτερα στις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο,  θα συνεδριάσει η Οικονομική επιτροπή με τα ακόλουθα θέματα προς συζήτηση:



Θέμα 1ο: EΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 28ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ 29ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Θέμα 2ο:  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Θέμα 3ο: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ – ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

Θέμα 4ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Θέμα 5ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ – ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ Ή ΜΗ  ΦΑΝΕΡΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ 30 ΣΤΡ. ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ

Θέμα 6ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ  1ου  ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΟΔΟΥ ΧΑΛΚΟΜΑΤΑΣ» ΠΡΟΥΠΟΛ. 40.000,00 € (με ΦΠΑ 24%)

Θέμα 7ο: ΈΓΚΡΙΣΗ ή ΜΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 7-7-2017 ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:  «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.Λ.» ΓΙΡΟΥΠΟΛ. ΜΕΛΕΤΗΣ 371.000,00 € (ΜΕ ΦΠΑ 24%)

Θέμα 8ο: ΕΓΚΡΙΣΗ  Ή ΜΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ» ΠΡΟΥΠΟΛ. 50.000,00 € (μαζί με ΦΠΑ 24%)

Πηγή :  efthia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου