Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ζυγούρης: Δεν υπάρχουν φίδια στα ΤΕΠ

Απάντηση σε δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου έδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου σχετικά με την ύπαρξη ερπετών περιμετρικά του χώρου των εξωτερικών ιατρείων.
Σύμφωνα με την απάντηση έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και τοποθέτησης οφιοαπωθητικού δικτύου, ενώ ο Διοικητής Παναγιώτης Ζυγούρης που την υπογράφει, έχει την άποψη ότι υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για την ανάρτηση τέτοιων δημοσιευμάτων:
«Με αφορμή χθεσινή ανάρτηση δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο με θέμα «Φίδια κάνουν «βόλτες» έξω από τα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας» και υπότιτλο «Απαιτείται επειγόντως ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου, μέσα και έξω από Νοσοκομείο Λαμίας»,  σας γνωρίζουμε ότι υφίσταται ενεργής σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για τις υπηρεσίες «Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Απολύμανσης και Αντιοφικής προστασίας του ΓΝ Λαμίας», έγινε έγκαιρα εγκατάσταση του οφιοαπωθητικού δικτύου και έχει καθαριστεί ο περιβάλλων αύλιος χώρος του νοσοκομείου. Πέραν τούτων, επισημαίνουμε ότι ο καθαρισμός του χώρου εκτός της περιβόλου του νοσοκομείου ανήκει στην αρμοδιότητα άλλων φορέων.


Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η αγωνιώδης προσπάθεια των συντακτών της σχετικής ανάρτησης είναι να μειώσουν τα αποτελέσματα της Διοίκησης, με συνέπεια να δημιουργήσουν φόβο  και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΓΝ Λαμίας και γενικότερα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι και αυτή τους η απόπειρα θα πέσει στο κενό, όπως όσες προηγήθηκαν αλλά και όσες θα ακολουθήσουν».

Πηγή: efthia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου