Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ακρόπολις… ναι, Έκθεση… ίσως!

efthia.gr
Ξεκίνησε καθαρισμός στο χώρο της ΠΕΛ από το Δήμο Λαμιέων – Αμφίβολη η διεξαγωγή φέτος της 51ης Πανελλήνιας Έκθεσης
Με όλα τα μηχανήματα του ρίχτηκε σήμερα (16/5) στη «μάχη» καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας ο Δήμος Λαμιέων.
Στόχος της τοπικής αρχής είναι ο χώρος να μπορέσει να υποδεχθεί σε μισό περίπου μήνα τη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις που θα έχει ως έδρα την ΠΕΛ.
Αυτό που προβληματίζει είναι η ετοιμότητα των υπολοίπων εγκαταστάσεων ώστε να πραγματοποιηθεί η 51η εκθεσιακή περίοδος, καθώς το «πλιάτσικο» που έχει πραγματοποιηθεί εντός κτιρίων, αλλά και σε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό είναι εξωφρενικό.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Προέδρου της ΠΕΛ Λεωνίδα Κωστόπουλου, οι ζημιές ίσως και να χρειάζονται 300.000 ευρώ για να αποκατασταθούν, ενώ εκτός από το μεγάλο ποσό που ζαλίζει είναι και το γεγονός ότι χρειάζεται κι αρκετός χρόνος για να γίνουν.

Αυτό σημαίνει ότι αν οι ζημιές αποκατασταθούν τον Ιούλιο ποιος θα μπορέσει να επισκεφτεί τους χώρους, ενώ κι η περίπτωση του Φθινοπώρου δε φαντάζει ιδανική λόγω της γενικότερης κατάστασης των κτιρίων.
Στην Έκθεση σήμερα εκτός από το νυν Πρόεδρο της ΠΕΛ συναντήσαμε και τον πρώην Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου και πλέον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την καθαριότητα, Γιώργο Λάμπρου, ενώ δηλώσεις γύρω από το χρονοδιάγραμμα των εργασιών έκανε και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κυρίτσης.

Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ, με βίντεο, στο efthia.gr






Κοινοποιήστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου