Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Αύριο στα Δικαστήρια Λαμίας: «72 χρόνια μετά οδηγούμαστε στα δικαστήρια για την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας»

Με την κατηγορία της «συκοφαντικής δυσφήμισης» δικάζονται αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στα Δικαστήρια Λαμίας  οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μπασδέκης, Μαρία Αντωνίου Σιούτα,    η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αινιάνες Υπάτης»  κ. Λαϊνά  αλλά και ιδιοκτήτης τοπικού  ρ/σ μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον το υποστράτηγος ε.α. Δημήτριος Ζιώγας.
Οι παραπάνω μηνύθηκαν από τον κ. Ζιώγα γιατί άσκησαν κριτική στην ομιλία του  το 2014 κατά τις εκδηλώσεις Μνήμης για τα 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Υπάτης από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής (17.6.1944). Μάλιστα ο ρ/σ κατηγορείται γιατί δεν λογόκρινε τους εκπροσώπους των φορέων σε σχετικό ρεπορτάζ του σταθμού!


Δείτε ΕΔΩ την επιστολή διαμαρτυρίας του ΚΚΕ (16-06-2014)για την ομιλία του υποστράτηγου ε.α Ζιώγα στην επέτειο του ολοκαυτώματος της Υπάτης με την οποία τον κατηγορούν για παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας

Διαβάστε πως σχολιάζει με  ανάρτηση της στο facebook η επικεφαλής της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» κ. Μαρία Αντωνίου- Σιούτα  το θέμα:


Μαρία Αντωνίου- Σιούτα

 72 χρόνια μετά, οδηγούμαστε στα δικαστήρια για την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας ! Την Παρασκευή 14 Οκτώβρη στη Λαμία δικαζόμαστε γιατί μιλήσαμε για τον προδοτικό ρόλο των ταγμάτων ασφαλείας ,των συνεργατών των Γερμανών !!!

Πηγή : http://altpressfthiotida.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου