Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Παν Στασινός:''Καμία ενημέρωση και συστηματική αγνόηση του Δημοτικού Συμβουλίου για σοβαρά θέματα του Δήμου Λαμιέων'' (ηχητικό αρχείο)

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΕΛ, τα αιτήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για πρόσθετα κτίρια, το σχέδιο αξιοποίησης των Θερμοπυλών, οι ιαματικές πηγές , η καθαριότητα, ο ΦοΔΣΑ, είναι πολύ σοβαρά θέματα για να μην μας ενημερώνει η δημοτική αρχή, σχολίασε μιλώντας στον FM-1 μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης ο εκπρόσωπος της ΠΕΠΛΑ, Παναγιώτης Στασινός.
Είναι αδιανόητο,τόνισε,οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι επικεφαλής των παρατάξεων να μαθαίνουν τέτοιες εξελίξεις από τα μέσα ενημέρωσης.




Αναφορικά με το αίτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να διατεθούν οι αίθουσες του 16ου δημοτικού σχολείου Λαμίας για να στεγαστούν τα τμήματα του Πανεπιστημίου που λειτουργούν στη Λαμία ο κος Στασινός τόνισε ότι και πάλι ο δήμαρχος συζητά με την ηγεσία του Πανεπιστημίου χωρίς να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εκπροσωπούμε ένα μεγάλο μέρος των δημοτών μας και θα έπρεπε και ενημέρωση να έχουμε και την θέση μας να εκφράσουμε, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα του hot spot στα ιαματικά των Θερμοπυλών ο κος Στασινός σημείωσε πως έχουν και άλλοι λόγο για το θέμα και πρώτα απ' όλα οι ίδιοι οι πρόσφυγες
Αναφέρθηκε και στο θέμα της ποιότητας των νερών στα γνωστά Ψωρονέρια γιατί όπως είπε υπάρχουν δημοσιευμένα στοιχεία ότι τα νερά δεν είναι κατάλληλα και για αυτό δεν προχωρά και η πιστοποίησή τους. Αγνοούμε παντελώς τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την αναγνώριση αυτών των ιαματικών πηγών.κατέληξε.

Τέλος για την ΠΕΛ ο κος Στασινός είπε πως οι κινήσεις του Δ/Δ και του εκπροσώπου του Δήμου έγιναν βιαστικά και χωρίς να προηγηθεί κάποια ενημέρωση.Η ΠΕΛ είναι μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή και σαν τέτοιο θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου