Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μέχρι αύριο "Μια ανάσα δρόμος" ..

Η πόλη μας αναπνέει πολιτισμό!
Πρόσκληση για ένα διήμερο γεμάτο τέχνη από τον ΣΚΕΤΚΕ
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας θα πραγματοποιήσει για 13η χρονιά την υπαίθρια έκθεση των μελών του στη Λαμία, στον πεζόδρομο της Βύρωνος από το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου έως το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2016.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 20.30 το βράδυ

Συμμετέχουν 66 εικαστικοί, μέλη του συλλόγου με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής,κεραμικών. Στο χώρο εκτός από τα έργα των καλλιτεχνών, θα ενσωματωθούν επί πλέον συλλογικές δράσεις από μέλη του συλλόγου και συνεργαζόμενους φορείς.


Ο εμπορικός κόσμος στον πεζόδρομο της Βύρωνος υποδέχεται και συμμετέχει στο μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός με τα καταστήματα ολάνοιχτα, ελπίζοντας πως η από κοινού προσπάθεια των δύο συλλόγων θα επαναφέρει την αισιοδοξία και την τόνωση της εμπορικής κίνησης του δρόμου, σφραγίζοντας έτσι την έναρξη περαιτέρω συνεργασιών που αφορούν τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας.

Η υλοποίηση της εκδήλωσης είναι συνέργεια του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας,της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων, των συνεργαζόμενων Καλλιτεχνικών φορέων, των χορηγών, των ΜΜΕ, των εθελοντών.

Οι Καλλιτέχνες του ΣΚΕΤΚΕ τους ευχαριστούν θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου