Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ο Φιλοζωικός σας περιμένει στην ΠΕΛ και τις εκδηλώσεις των «Στενών Λαμίας»

Δύο διαφορετικά περίπτερα θα υπάρχουν φέτος στην Πανελλήνια ΄Εκθεση Λαμίας.
΄Ενα στο στεγασμένο χώρο του δεύτερου κτιρίου όπου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας φιλοδοξεί να ενημερώνει τους επισκέπτες με έντυπο υλικό.

Πράγματι με τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία ανέλαβε την εκτύπωση , θα δοθούν στους επισκέπτες της έκθεσης  έντυπα που θα ενημερώνουν:

Α. Για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων ζώων συντροφιάς.

Β. Για το τι ενέργειες πρέπει να κάνει κανείς σε περίπτωση  δηλητηρίασης (φόλας) και πως μπορεί να βοηθήσει τα ζώα που δηλητηριάστηκαν

Γ. Χρήσιμες συμβουλές για το πώς πρέπει τα παιδιά να αντιμετωπίζουν τα ζώα, ώστε να είναι ασφαλή( οδηγίες σε μορφή κόμικς).

Δ.Αφισάκια για την υποχρέωση των κηδεμόνων να περισυλλέγουν τα περιττώματα των ζώων τους κατά τη βόλτα.

Το δεύτερο περίπτερο θα βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο, λίγο μετά την είσοδο και στο δεξιό μέρος, όπου θα υπάρχει κουταβάκια και ενήλικα ζώα τα οποία θα δοθούν για υιοθεσία, αποκλειστικά και μόνο σε υπεύθυνους ιδιοκτήτες, με τσιπ και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Επίσης ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις των Στενών το διάστημα από 14-16 Ιουνίου με έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των Λαμιωτών σε σχέση με τα ζώα και τη φύση.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου