Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φροντίδα στο Κυνοκομείο Λαμίας για το σκυλάκι με το σύρμα

Σε καλή σχετικά κατάσταση και εκτός κινδύνου αναρρώνει στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων το σκυλάκι των φωτογραφιών που απασχόλησε πρόσφατα την κοινή γνώμη και τους φιλόζωους της Λαμίας.

Το σκυλάκι μετά από πολύωρη αναζήτηση και αρκετές προσπάθειες περισυνελέγη γύρω στις 14.00  από τον αρμόδιο περισυλλογής αδέσποτων ζώων και μεταφέρθηκε για κτηνιατρική φροντίδα.

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του, δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα ούτε υπάρχει επιμόλυνση των πληγών του και βρίσκεται υπό κτηνιατρική φροντίδα και περιποίηση στο Κυνοκομείο Λαμίας.

Η κτηνίατρος που το περιέθαλψε εξέφρασε αμφιβολίες για κακοποίηση του ζώου θεωρώντας την όλη του κατάσταση ως πιθανό ατύχημα και εμπλοκή του σε σύρμα που τυλίχτηκε γύρω του στην προσπάθεια να απεγκλωβιστεί.

Τέλος καλό λοιπόν για το σκυλάκι που τριγυρνούσε με πληγές εδώ και δύο ημέρες ενώ εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των φιλόζωων στην αναζήτησή του μετά την έκκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας και την δημοσιοποίηση που ακολούθησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου