Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα στην έξοδο της Λαμίας προς Αθήνα...

Αβάσιμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες... θέλουν υψηλόβαθμο στέλεχος της εκκλησίας να απέτυχε οικτρά στο επιστημονικό πείραμα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην έξοδο της Λαμίας προς Αθήνα. Για όσους δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμα, ανατρέξτε στην πρόσφατη ανάρτηση του Gossip Lamia εδώ

Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι, ο άνθρωπος της εκκλησίας, παρολίγον να προκαλέσει σοβαρή μετωπική σύγκρουση όταν έχασε τον δρόμο του και οδηγούσε προς λάθος κατεύθυνση σε δρόμο μονής κυκλοφορίας. Ανάστατοι είναι οι επιστήμονες που είναι υπεύθυνοι για την έρευνα καθώς σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη. Παρότι τα προκαταρκτικά ευρήματα υποδεικνύουν ότι οι Έλληνες πλέον δυσκολεύονται σημαντικά να βρουν τον δρόμο τους υπό χαοτικές και στρεσσογόνες συνθήκες, το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Έλληνα οδηγού παραμένει εξαιρετικά υψηλό, λόγω του αυξημένου κινδύνου για την ζωή του, που αντιμετωπίζει καθημερινά στους Ελληνικούς δρόμους. Οι επιστήμονες μας εκμυστηρεύτηκαν, ότι παρότι αναμέναν πολλοί οδηγοί να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο, σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να υπάρξει οδηγός που θα μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Παρά την γενικότερη αναστάτωση μεταξύ των υπευθύνων του πειράματος, πιθανολογούν ότι,
το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση καθώς σχετίζεται με το εκκλησιαστικό λειτούργημα. Οι επιστήμονες μας εξηγούν ότι οι εκκλησιαστικοί λειτουργοί αποτελούν ιδιάζουσα περίπτωση λόγω της στενής τους σχέση με τον Θεό. Οι άνθρωποι αυτοί, καθώς έχουν εναποθέσει την ζωή και την ύπαρξή τους στα χέρια του Θεού , ίσως δεν παρουσιάζουν τα ίδια αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης με τους υπόλοιπους ανθρώπους καθώς αισθάνονται την προστασία της θεικής ύπαρξης. Επίσης, το γεγονός ότι πιστεύουν σθεναρά ότι οποιοδήποτε ατύχημα, ασθένεια ή άλλο ατυχές σύμβαμα είναι θέλημα Θεού, αποδυναμώνει περαιτέρω το ένστικτο αυτοσυντήρησης.

Πάρα ταύτα, συζητείται έντονα το ενδεχόμενο διακοπής του πειράματος μεταξύ των τοπικών αρχών και των επιστημόνων, καθώς έγινε σαφές από το συμβάν αυτό, ότι το πείραμα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο, αμέριμνους οδηγούς, που δεν βρίσκονται στην αγκάλη της Εκκλησίας. Ο άλλος εμπλεκόμενος οδηγός δεν ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, νέες όμως πάλι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λένε ότι εθεάθη σήμερα νωρίς το πρωί, να ανάβει κερί σε εκκλησία της πόλης μας.

Gossip Lamia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου