Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η Animal Action βοήθησε στο Κυνοκομείο Λαμίας (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου 2016 η προσπάθεια της Animal Action, μετά από πρόσκληση του Δήμου Λαμιέων για ομαδικές στειρώσεις των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο.

Μετά από πολλές ώρες δουλειάς το Σαββατοκύριακο, όπου συμμετείχε το 3μελες κλιμάκιο της Animal Action,η κτηνίατρος Μαριάννα Αντωνακάκη, η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα, ο γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της 5μελούς Επιτροπής του Δήμου για τα αδέσποτα, Παναγιώτης Στασινός, καθώς και εθελοντές του Φιλοζωικού, στειρώθηκαν 18 σκυλιά (16 θηλυκά και 2 αρσενικά) τα οποία θα απελευθερωθούν μόλις αναρρώσουν.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αποσυμφορήσει κατά 18 σκυλιά το Κυνοκομείο Λαμίας, το οποίο με την περαιτέρω συνδρομή του Δήμου, βελτιώνει συνεχώς τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων. Ο Δήμος που ανταποκρίθηκε στις επιταγές της Φιλοζωίας και απηύθυνε κάλεσμα και στον κτηνιατρικό κόσμο και στους πολίτες για εθελοντισμό και υιοθεσίες.

Επόμενη εκδήλωση, με πιθανή ημερομηνία την 9 Απριλίου 2106, είναι η διεξαγωγή ημερίδας του Φιλοζωικού Συλλόγου με την αρωγή του Δήμου Λαμιέων και θέμα ''Η κακοποίηση των ζώων ως προάγγελος εγκληματικής συμπεριφοράς'' στην οποία ομιλητές θα είναι εκπρόσωπος του Νομικού κόσμου, Παιδοψυχίατρος και εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Φθιώτιδας.

efthia.gr

Δείτε φωτογραφίες:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου