Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Απλήρωτοι πολλοί καλλιτέχνες την ώρα που "εξαφάνισαν" 1.400.000 ευρώ στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης!


Μετά τις αποκαλύψεις της απάτης στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με το έλλειμμα των 1.400.000 ευρώ καθημερινά γινόμαστε γνώστες αιτημάτων καλλιτεχνών που πρόσφεραν υπηρεσίες το ίδιο χρονικό διάστημα και που παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς Δήμο και Διοικητικό Συμβούλιο δεν αμείφθηκαν για αυτές καθώς μένουν απλήρωτοι ακόμη και μέχρι σήμερα.
Και όλα αυτά την στιγμή που φαίνεται να υπήρξε ένας πακτωλός χρημάτων με επιχορηγήσεις στο ΔΗΠΕΘΕ τα τελευταία χρόνια!

Έτσι λοιπόν θεωρούμε πως εκτός από τον πλήρη και εξονυχιστικό έλεγχο της απάτης και τον καταλογισμό των ευθυνών σε όσους υπήρξαν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί είναι πλέον επιβεβλημένος και ο έλεγχος των εσόδων του ΔΗΠΕΘΕ από κάθε είδους χορηγία, των εσόδων από τα εισιτήρια όλων των παραστάσεων αλλά και πιθανές υπερτιμολογήσεις στα καταγραφόμενα στα βιβλία εξόδων της επιχείρησης.

Πιστεύουμε επίσης πως είναι διπλή υποχρέωση τώρα του Δήμου να πληρώσει όποια χρήματα οφείλει σε ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθάνε πραγματικά στη λειτουργία του Θεάτρου.

Ελπίζουμε τέλος στην παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων ώστε να να γυρίσει η μαύρη αυτή σελίδα για τον Πολιτισμό και να τεθούν οι βάσεις για ένα ΔΗΠΕΘΕ το οποίο θα στηρίζεται στην διαφάνεια,τον έλεγχο,την αξιοκρατία και την συμμετοχή όλου του καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου