Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη στο δήμο Ιωαννίνων

Ο Χρήστος Πάνος, δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και υπεύθυνος του τοπικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, είναι ο πρώτος συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης, στο Δήμο Ιωαννιτών.

Η διαδικασία εκλογής, ολοκληρώθηκε στις έντεκα το βράδυ, με το σώμα, μέσω μυστικής ψηφοφορίας, να καταλήγει στην επιλογή του κ. Πάνου, μεταξύ των εννέα συνολικά υποψηφίων που είχαν καταθέσει σχετική αίτηση.

Ο κ. Πάνος συγκέντρωσε τις 32 από τις συνολικά 41 ψήφους, των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Σημειώνεται
ότι δύο απουσίαζαν ενώ απείχαν από την ψηφοφορία ο Δημήτρης Τασούλας και ο Στέφανος Σκοπούλης.

Ο κ. Πάνος ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι από τη νέα θέση θα κάνει το καλύτερο καθώς πιστεύει ότι ο ρόλος του Συμπαραστάτη είναι να αποτελεί γέφυρα για λύσεις σε προβλήματα που ανακύπτουν.

Εκτός από τον κ. Πάνο, υπήρξαν άλλες οκτώ υποψηφιότητες. Μάλιστα ορισμένοι από τους υποψηφίους παραβρίσκονταν στη συνεδρίαση και απευθύνθηκαν στο σώμα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν τη συγκεκριμένη θέση.

Υποψήφιοι ήταν: Αθανασία Γεωργούλη, η οποία πήρε μία ψήφο, Κρικώνη Όλγα, Κυριόπουλος Αθανάσιος, Λέτσιος Ευάγγελος, ο οποίος πήρε μία ψήφο, Μπούγιας Πέτρος, Παπλιάκος Γιώργος, Σκόρδος Νικόλαος και Τσομπίκου Ευανθία, η οποία έλαβε έξι ψήφους.

Στην κάλπη βρέθηκε κι ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου