Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Υπουργείο Εσωτερικών σε δήμους - περιφέρειες: Στείλτε μας τα αιτήματα σας για προσλήψεις ( η εγκύκλιος)

Προθεσμία μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2016 δίνει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προς τους δήμους και τις περιφέρειες προκειμένου να επικαιροποιήσουν στοιχεία εκκρεμοτήτων διορισμών και προσλήψεων τακτικού προσωπικού που αφορούν σε οριστικά αποτελέσματα διαδικασιών οι οποίες έχουν διενεργηθεί από το ΑΣΕΠ.

Στόχος του υπουργείου είναι μέσα από τη διαδικασία αυτή να αξιολογηθεί κατά πόσο στα κενά που υπάρχουν στις υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης μπορούν να καλυφθούν από τον κατάλογο του ΑΣΕΠ των διοριστέων παρελθόντων ετών.

Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική εγκύκλιο
που υπογράφει ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Κ. Πουλάκης «κρίνεται επιβεβλημένη η επικαιροποίηση των στοιχείων που αφορούν στις εκκρεμότητες διορισμών». Στόχος του υπουργείου είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας, της ακρίβειας και της πληρότητας της απαιτούμενης πληροφόρησης, προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός της έκδοσης αποφάσεων κατανομής και σταδιακά να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης των περιλαμβανομένων σε οριστικά αποτελέσματα ΑΣΕΠ όλων των ετών.

Στο πλαίσιο αυτό απαιτείται επίσης να διασφαλιστεί η συλλογή πληροφόρησης για το σύνολο των υφιστάμενων εκκρεμοτήτων διορισμού τακτικού προσωπικού (μόνιμου και αορίστου χρόνου), κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας και κλάδου στους φορείς. ειδικότητας που αιτούνται στους φορείς.

Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο

airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου