Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Νέα έκκληση της Π.Φ.Π.Ο. στον Άρειο Πάγο για τα Δημοτικά Κυνοκομεία της χώρας

Με επιστολή της η ΠΦΠΟ κάνει νέα έκκληση στον Άρειο Πάγο για τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούν να επιβιώσουν τα έγκλειστα αδέσποτα ζώα στα κατά τόπους υποτυπώδη κυνοκομεία της χώρας. Ο Βόλος είναι η κορυφή του παγόβουνου αλλά ‘Βόλοι’ είναι σχεδόν όλη η Ελλάδα.

21/10/2015
Αξιότιμη κα  Εισαγγελέα,

Παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα διάφορα δημοτικά κυνοκομεία, όπου οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων είναι πραγματικά και κυριολεκτικά τραγικές .

Αφορμή για την δεύτερη αυτή επιστολή μας στάθηκαν τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου , όπου βρέθηκαν κουφάρια νεκρών ζώων, αποστεωμένα και ημιθανή ζώα , όπως αποδεικνύεται και από τους  δεκάδες  αυτόπτες μάρτυρες, που εισήλθαν την 18/10/2015 στο κυνοκομείο, αλλά και από φωτογραφίες , που είδαν το φως της δημοσιότητας.


Θα θέλαμε, αν είναι δυνατόν, να ενημερωθούμε για τυχόν ενέργειές σας κι αν η πρώτη μας σχετική   επιστολή , την οποία σας επισυνάπτουμε, διαβιβάστηκε στις κατά τόπους Εισαγγελίες καθότι η  κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει η ίδια σε μια σειρά δημοτικά κυνοκομεία.

Θα σας είμαστε ευγνώμονες , εμείς αλλά κυρίως τα ζώα,  αν με τις ενέργειές σας συμβάλατε στο να αλλάξουν οι άθλιες αυτές συνθήκες που ζουν πολλές εκατοντάδες ζώα.



Ευχαριστούμε.
Με τιμή,

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία)και 
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου