Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η κα Μαρία «η φτωχούλα»

Μετά το άρθρο για την ΠΕΛ πολλοί φίλοι επικοινώνησαν για να μας καταθέσουν τα στοιχεία, για το πόσο αποτιμάται σε άλλα μικρότερα πανηγύρια, η υπενοικίαση του χώρου ψυχαγωγίας.
Τελικά εμείς στη Λαμία αποδειχτήκαμε πολύ χουβαρντάδες για τη «φτωχούλα την κα Μαρία» που μπορεί να μας δώσει το πολύ 5.000 ευρώ. Δε χρειάζεται φυσικά κανείς να είναι οικονομολόγος για να καταλάβει ότι για να βγουν αυτά τα χρήματα πρέπει να περάσουν 1.000 άτομα από το χώρο. Αν σε 7 ημέρες περάσουν μόνο 1.000 άτομα από τα παιχνίδια τότε δεν καταλάβαμε γιατί γίνεται το παζάρι.
Ή μήπως 1.000 άτομα υπολογίζουν να περάσουν την ημέρα; Και από πόσα παιχνίδια γιατί αντιλαμβάνεστε ότι βάλαμε μέσο όρο από 5 €. Δηλαδή μήπως μιλάμε για ένα 30αρι στο χαλαρό που υπολογίζουμε εμείς οι «πλούσιοι».
Δήμαρχε, δεν μπορώ να καταλάβω πως έμπλεξες και μάλιστα έχοντας στο γραφείο σου έναν τεράστιο φάκελο με τις «αμαρτίες» της ΠΕΛ από μαρτυρίες συνεργάτη σου!


Και ένα τελευταίο: Τόσα χρόνια που το πανηγύρι γινόταν εκτός ΠΕΛ πως τα κατάφερνε ο Δήμος και τώρα χρειάζεται τη βοήθεια του ειδήμονα Γρανίτσα που μέχρι πέρυσι αγνοούσε και τους νόμους κατά δήλωση των επικεφαλής των ρομά; (δείτε τα πρακτικά της συνεδρίασης ή διαβάστε σχετικά). Ένας Δήμος με εκατοντάδες υπαλλήλους δεν μπορεί να κάνει παζάρι και μπορεί ο Γρανίτσας μόνος του;

Α, και κάτι ακόμη πιο βασικό. Ποιος εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι ο κυρ-Γιάννης θα είναι στη διοίκηση μέχρι το Σεπτέμβριο που θα γίνει το παζάρι;

Πηγή : efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου