Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

I love…tolls!

Απορούμε με ορισμένους αιθεροβάμονες που επιμένουν να καταργηθούν τα διόδια.
Γιατί; Ποιους ρωτήσατε κυρίες και κύριοι ,κινήσεων πολιτών ,δήμαρχοι ,βουλευτές και άλλοι ανησυχούντες και διαμαρτυρόμενοι γιαυτό το αγαθό που μας χάρισαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.
Αντίθετα εμείς τα θέλουμε τα διόδια . καταρχήν οι καλοί μας βολευτές διορίζουν η υπόσχονται να διορίσουν εκεί στρατιές υπάλληλων και με τέτοιες υποσχέσεις εξασφαλίζουν την επανεκλογή τους!
Δεν βλέπετε ότι σε κάθε κίνηση κατά των διοδίων οι μόνοι που χαίρονται είναι οι διερχόμενοι οδηγοί την ώρα της κατάληψης . Η μάλλον όχι όλοι, θυμηθείτε τον πρώην βουλευτή Μαγκούφη που ήρθε στα χέρια με τους καταληψίες των διοδίων γιατι ο ίδιος ήθελε να πληρώσει σώνει και καλά τέλη διοδίων.
Είμαστε πολλοί …μαγκούφηδες κι ας μην το λέμε. Τι να πούμε το αυτονόητο;

   Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουν αντικαταλήψεις διοδίων από τους πολλούς που τα θέλουν .

Αντί να φυλάσσει τα διόδια η Αστυνομία μην περάσει κανένας «πειρατής» χωρίς να πληρώσει ,να δημιουργηθούν ομάδες εθελοντών διοδιοφίλων και να εξασφαλίζουν τη ομαλή λειτουργία τους. Αν κάποιος περνάει έτσι, να τον καταδιώκουν, να τον σταματούν και να τον κατεβάζουν από το αυτοκίνητο,να τον υποχρεώνουν να γυρίζει με τα πόδια πίσω να πληρώσει και  με τα πόδια να ξαναπηγαίνει στο αυτοκίνητο του.
Να δούμε θα ξανατολμήσει να περάσει χωρίς να πληρώσει;
Πάρτε το απόφαση κυρίες και κύριοι του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και του ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ότι είστε μια θλιβερή μειονοψηφία.
Οι πλειονοψηφία των ελλήνων αγαπά τα διόδια ,θέλει να πληρώνει και να ενισχύει το ταμείο των ευσεβών φιλάνθρωπων και ευεργετών όπως ο κ. Μπόμπολας . Με αυτά τα «ελάχιστα» διόδια που πληρώνουμε , αυτοί κατασκευάζουν μεγάλους δρόμους όπως ο Ε65 για παράδειγμα. Έργο πνοής και ανάπτυξης που ενώνει δυο κόσμους. Τους ρουμελιώτες και τους θεσσαλούς με τους μακρινούς συμπατριώτες μας Ηπειρώτες, γιατι όχι και με τους γείτονες αλβανούς.
Γιαυτό η πλειονοψηφία των ελλήνων δεν μετέχει στις ακατανόητες κινητοποιήσεις σας .
Ότι και να πείτε εμείς αγαπάμε τα διόδια,τα θέλουμε , δεν το καταλαβαίνετε;
Είμαστε όλοι μαγκούφηδες!
Je souis Magoufis.

Πηγή:  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου