Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Το πετρέλαιο του Κοτρωνιά: Πως και γιατί "φέσωσε" το Δήμο και τον προμηθευτή(βίντεο)

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα "κατορθώματα" της προηγούμενης δημοτικής αρχής έρχονται στο φως, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς ότι η κατάσταση στο Δήμο Λαμιέων τα προηγούμενα χρόνια ήταν επιεικώς απαράδεκτη.

Όπως αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμος Λαμιέων κινδυνεύει να μείνει χωρίς πετρέλαιο κίνησης και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν με νέους διαγωνισμούς και αναθέσεις, ενώ είναι αυτονόητο ότι το μάρμαρο θα το πληρώσει ο δημότης.

Γιατί όμως συνέβη αυτό;
Όπως είπε ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, αλλά και ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννης Ρούλιας, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση. Πολύ μεγαλύτερη από αυτή που προέβλεπε η μελέτη.

Τι λέει το ρεπορτάζ
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό συνέβη γιατί κάποιοι "παράγοντες" ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους με τη πισίνα του ΤΕΙ και το Νηρέα και έτσι έβαζαν πετρέλαιο στην πισίνα του ΤΕΙ και χρέωναν το Δήμο.

Φανταστείτε ότι τα σφαγεία κατανάλωσαν 17 τόνους πετρέλαιο το μήνα Μάιο !!!! και άλλα πολλά. Το ωραίο είναι ότι κάποιες από αυτές τις παραλαβές τις έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα δελτία παραλαβής φέρουν την υπογραφή του!!!

Έτσι λοιπόν κατάφερε να χρεώσει και τους δημότες παραπάνω, αλλά και να φεσώσει τον προμηθευτή του, ο οποίος τελικά έχει μπει μέσα, από την όλη συνεργασία με το Δήμο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά και τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport o Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ρούλιας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει θέμα, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία, αφού η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο:



Lamiareport

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/2/15, 2:32 μ.μ.

    Καλό είναι να υπάρχει ορθή πληροφόρηση και διασταύρωση στοιχείων πριν προβείτε σε δημοσιεύσεις. Η πισίνα του ΤΕΙ κύριοι είχε πρόγραμμα λειτουργίας και το οποίο περιελάβανε όλους τους συλλόγους και όλα τα σωματεία της πόλης μας. Επίσης φιλοξένησε διοργανώσεις τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε Πανευρωπαϊκό. Θυμίζω την Τελική Φάση της Α2 Ανδρών με την συμμετοχή της ΝΕΛ Λαμίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα και το Πολυεθνές τουρνουά Σαμαρτζίδης cup.

    ΑπάντησηΔιαγραφή