Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Κούτσικος: Υποψήφιος Βουλευτής που πήρε τα…βουνά!

Που ήταν και τι έκανε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας 
όταν ο Τσίπρας αποφάσιζε να τον έχει στο ψηφοδέλτιο του;

Ως εκπρόσωπος των Οικολόγων-Πράσινων στο Ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί την καλύτερη πρόταση από τον Γιάννη Κούτσικο. Την ημέρα μάλιστα που κάποιοι άλλοι αγωνιούσαν αν θα είναι ή όχι στο ψηφοδέλτιο, ο ίδιος πήρε τα βουνά στην κυριολεξία.

Κοινή διαπίστωση αποτελεί ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα είναι πολύ πιο δυνατό ακόμα και από αυτό της ΝΔ που όλοι γνωρίζουμε ότι ο νομός μας πάντα επέλεγε! Το όνομα το Γιάννη Κούτσικου ακούστηκε σε όλους με πολύ ενθουσιασμό μιας και ο Γιάννης είναι ένας από εμάς: Εθελοντής όπου και όταν τον χρειαζόντουσαν, είτε για αθλητικές δραστηριότητες ή για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οικογενειάρχης, εργαζόμενος ως απλός υπάλληλος με βασικό μισθό αλλά εξοπλισμένος με χιούμορ και κυρίως με καλή διάθεση, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά στην «πιάτσα».

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κούτσικος είναι συντονιστής και ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών με πλούσια αυτοδιοικητική, εθελοντική και κοινωνική δράση στον Δήμο Λαμιέων ενώ έχει φιλοξενηθεί δυο φορές στο Ευροκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να ενημερωθεί για θέματα Ευρωπαϊκής Πράσινης Πολιτικής.

Ας δούμε όμως τι έκανε ο Γιάννης την ημέρα που κάποιος άλλος θα περίμενε πάνω από το τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή ή όχι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι μόνο δεν περίμενε, αλλά πήγε και σε μέρος που τα τηλέφωνα δεν είχαν σήμα! Συμμετείχε (πάντα σε τρίτο ρόλο, μην περιμένετε να τον δείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους) στα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής 60 λεπτά Ελλάδα στη χιονισμένη Οίτη. Τι άλλο άραγε θα έκανε κάποιος υποψήφιος των Οικολόγων;

Ο Γιάννης Κούτσικος αποτελεί ακόμη ένα δυνατό χαρτί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που μαζί με τον Κυριακάκη, ΛέβαΚαραναστάση, Βέττα,Μιχελή και Αντωνίου-Μιχαηλ θα διεκδικήσουν με πολλές πιθανότητες ακόμα και τέσσερις έδρες στη Φθιώτιδα

mag24







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου