Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το 8ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (Καλύβια)  διοργανώνει  Χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό.
Κατασκευές χριστουγεννιάτικων αντικειμένων, χειροτεχνιών και γλυκισμάτων  από το Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τα παιδιά μας θα διατεθούν προς πώληση.
Ευελπιστούμε πως θα ενισχύσετε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα διαθέσουμε σε οικογένειες που έχουν την ανάγκη όλων μας, πρωτίστως των μαθητών του σχολείου μας, για να τους χαρίσουμε  περισσότερα χαμόγελα.
Το παζάρι θα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ως εξής:
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15:00 – 20:00
Επίσης όσοι από τους γονείς επιθυμούν συμπληρωματικά να προσφέρουν τρόφιμα, μπορούν να τα φέρουν την ίδια ημέρα και ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
 Ευχαριστούμε πολύ τους: Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστική Μπουρλιάκος - Παραδοσιακά προϊόντα Τσιάτσιος - Ανθοπωλείο Βαλάσκα – Σχολή Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Le Gourmet – Βιβλιοπωλείο Σοφιανός – Βιβλιοπωλείο Μπέτσης – Αρτοποιείο Άρτος Ντουλάκης -  Μελισσοκόμος παραγωγός Κουνάνος – Μεζεδοπωλείο οι Μουριές Γεμενής, Παπαδόπουλος – Ελαιοτριβείο Αποστολόπουλος – Ζαχαροπλαστείο Καραγεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου