Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ το απόγευμα (19.00 ) στο Χαλκιοπούλειο

Στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ελπίζει σήμερα ο Γυμναστικός και θέλει το φίλαθλο κόσμο της Λαμίας κοντά του...
Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ ο Γυμναστικός υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα την ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας.
Ο αγώνας θα αρχίσει ώρα 19.00 με διαιτητές τους κ.Βουδούρη και Ονόπα.
Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη σε ένα αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιά το παρόν και τη συνέχεια και των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα.
Ξεχωριστό σημείο της συνάντησης των ομάδων, η επιστροφή στο Χαλκιοπούλειο του πρώην προπονητή της ομάδος Κώστα Δεληκώστα αλλά και των δύο πρώην αθλητών του ΓΣ ΛΑΜΙΑ Μανώλη Δημητριάδη και Δημήτρη Ριζόπουλου που τόσα πολλά προσέφεραν στο Σύλλογο.


Τη νίκη εξακολουθεί να αναζητά η Λαμία, με τον τεχνικό της, Γιάννη Μέλκα, να τονίζει πως από την ομάδα του εξαρτάται η έκβαση της αναμέτρησης. Εύκολους πόντους, μέσα από καλή υποδοχή θα αναζητήσει η ομάδα του Μέλκα.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη νίκη. Το κυνηγάμε και επειδή θέλω να τα βλέπω θετικά τα πράγματα, πιστεύω ότι το «Χαλκιοπούλειο» είναι ένα όπλο για εμάς. Κακά τα ψέματα έχουμε την πίεση του αποτελέσματος. Προετοιμαστήκαμε καλά για την Ορεστιάδα, μία ομάδα που έχει κάνει καλές κινήσεις, έχει δύο Βραζιλιάνους, αλλά είδαμε ότι και αυτοί δεν έχουν βρει την συνοχή τους. Πιστεύω από την δικιά μας την απόδοση εξαρτάται το ματς και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη. Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει ποτέ το πρώτο σετ. Το ζητούμενο σε όλα τα παιχνίδια όμως είναι η νίκη. Για να είμαστε μέσα στο σκορ από την αρχή, πρέπει να πάρουμε εύκολους πόντους αλλά αυτό θα γίνει αν έχουμε καλή υποδοχή. Αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και από κει και πέρα υπομονή».

volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου