Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μην πιάνετε τις θέσεις parking των ΑΜΕΑ.

Έκκληση στους συμπολίτες οδηγούς κάνει ο Σύλλογος παραπληγικών Φθιώτιδας σε όλους τους αρτιμελείς οδηγούς να μην καταλαμβάνουν τις λίγες θέσεις στάθμευσης που υπάρχουν στην Λαμία για τα οχήματα των Ατόμων με ειδικές Ανάγκες.
Σύμφωνα με τον  πρόεδρο του Συλλόγου των παραπληγικών Δημήτρη Καλαμάτα δυστυχώς ελάχιστοι  οδηγοί σέβονται την δυνατότητα στάθμευσης στις ειδικές θέσεις των ΑΜΕΑ και  με το  πρόσχημα ότι τις καταλαμβάνουν για ....πέντε λεπτά  σταθμεύουν τα  αυτοκίνητά  τους και δυσκολεύουν την ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα προβλήματα.
Μάλιστα  την Τετάρτη ομάδα εθελοντών θα  μοιράσει ενημερωτικό υλικό σε όλους τους οδηγούς για το θέμα αυτό.

Τέλος ο κ.Καλαμάτας κάνει έκκληση και στον Δήμο Λαμιέων να κατασκευάσει  τους ειδικούς  διαδρόμους διευκόλυνσης των ΑΜΕΑ που χρησιμοποιούν αμαξίδια  από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο. Συμβαίνει να υπάρχει ράμπα στο  ένα πεζοδρόμιο και απέναντι  να μην  υπάρχει ,είπε ο  πρόεδρος των παραπληγικών.
Είναι πολύ σωστά και  δίκαια τα αιτήματα των ΑΜΕΑ και θα τα μεταφέρω στον  ίδιο τον  Δήμαρχο κ .Σταυρογιάννη  δήλωσε στο δελτίο του  FM-1 η αντιδήμαρχος Βίβιαν  Αργύρη.

Πηγή lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου