Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οι δράσεις του συλλόγου "Τραχίνα" στα πλαίσια του NowWeMove 2014 !‏

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Τραχίνα”, κάνοντας πράξη την προώθηση της αθλητικής δραστηριότητας, της σωματικής αλλά και πνευματικής  ανάπτυξης, όπως είχαμε ανακοινώσει συμμετέχουμε στην εβδομάδα MOVE, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove !
Η εβδομάδα MOVE, είναι μια νέα Ευρωπαϊκή εκστρατεία που εστιάζει στα οφέλη της σωματικής άσκησης. Μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία που κινητοποιεί δεκάδες εθελοντές να διοργανώσουν εκδηλώσεις και να προωθήσουν δυναμικά τη φυσική άσκηση σε όλη την Ευρώπη.
 
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό κι εκπέμπει ένα σαφές μήνυμα: Υπάρχει μία μορφή άθλησης για όλους!  Η Εβδομάδα MOVE είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove. Το όραμα είναι να έχουμε 100 εκατομμύρια Ευρωπαίους να δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα μέχρι το 2020.

Για το 2014 έχει ανακοινωθεί η εβδομάδα MOVE από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου. Η εβδομάδα MOVE θα ενώσει για άλλη μια φορά την Ευρώπη για να γιορτάσει και να  προωθήσει τον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα.

Στα πλαίσια αυτά ο σύλλογος «ΤΡΑΧΙΝΑ» συμμετέχει με δύο δραστηριότητες:



⦁ στον καθαρισμό και τη σήμανση των μονοπατιών της Οίτης από μέλη του συλλόγου, στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Ορεινός μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» και ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» και

⦁ στην πεζοπορική ξενάγηση νέων αθλητών στα μονοπάτια του Καλλιδρόμου στα οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός».

Το ακριβές πρόγραμμα και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου