Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Φωτόπουλος: Ανατίναξε το χαρτί της επιστράτευσης στον Γοργοπόταμο

Σε νέα συμβολική πράξη, που τον ταυτίζει ακόμα περισσότερο με τις μεγάλες στιγμές της Εθνικής Αντίστασης, προχώρησε ο πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μετά την κατάθεση του σκισμένου χαρτιού της επιστράτευσής του στο μνημείο των μαχητών του ΕΛΑΣ
Ντυμένος με την παραδοσιακή στολή των ανταρτών του ΕΛΑΣ και με ηχητική υπόκρουση αντάρτικων, ο Νίκος Φωτόπουλος προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση αντίστασης ενάντια στον σύγχρονο κατακτητή, ανατινάζοντας με ένα μασούρι δυναμιτάκια, το χαρτί της επιστράτευσής του πάνω στη γέφυρα του Γοργοπόταμου.


Περιοδεία με τίτλο «Βελουχιώτης Unplugged» ξεκίνησε για το καλοκαίρι ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο οποίος προτίθεται να δώσει παραστάσεις σε όλες τις ιστορικά φορτισμένες τοποθεσίες που έχουν συνδεθεί με την Εθνική Αντίσταση.

Ανάμεσα στους επόμενους σταθμούς της περιοδείας του Νίκου Φωτόπουλου, συμπεριλαμβάνεται το κάψιμο του χαρτιού της επιστράτευσης στο Δίστομο, η εκτέλεσή του στα Καλάβρυτα, το συμβολικό κατέβασμά του από την Ακρόπολη, καθώς και η ρίψη των χαρτιών επιστράτευσης όσων δεν τα έσκισαν, στο πηγάδι του Μελιγαλά.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου