Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Άνθρωποι και υπάνθρωποι , στη Λαμία σήμερα.

Σήμερα τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, που μόνο ένα διεστραμμένο μυαλό μπορούσε να σκεφθεί και να πραγματοποιήσει.
Ο.... υπάνθρωπος έδεσε τα πόδια του σκύλου του, στη συνέχεια τον έδεσε σε πεσμένη κολόνα, του έδεσε επίσης στο κεφάλι με σκοινί νάιλον σακούλα και σε συνέχεια τον πέταξε μέσα σε ένα χαντάκι σε αγροτική περιοχή του Παγκρατίου.
Ο φιλοζωικός ειδοποιήθηκε από αγρότη της περιοχής ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να τον απεγκλωβίσει.
Αμέσως έσπευσαν 2 μέλη του συλλόγου και η υπάλληλος του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμίας και μετά από μεγάλες προσπάθειες καταφέραμε να τον απελευθερώσουμε.
Αυτή τη στιγμή ο άτυχος σκύλος βρίσκεται φιλοξενούμενος σε φιλόζωο, υγιής και ευτυχής.

Σε αντίθεση με το απεχθές σημερινό περιστατικό, πριν μερικές μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας και κάτοικοι του Παγκρατίου ότι βρήκαν ένα πουλάκι που δεν μπορούσε να πετάξει. Αφού ειδοποιήθηκε ο σύλλογος από γονέα το παρέλαβε και μετά τις πρώτες βοήθειες το μετέφεραν στο ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα για θεραπεία.

Και όλα αυτά στην ίδια περιοχή της Λαμίας.


"Από τη μία η απάνθρωπη και απολίτιστη συμπεριφορά συμπατριώτη μας. Από την άλλη η ευαισθησία των μικρών παιδιών και του γονέα τους.
Παρακαλούμε αν κάποιος αναγνωρίζει το σκύλο των φωτογραφιών να μας γνωστοποιήσει τον ιδιοκτήτη του.
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Το παράδειγμά τους μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας."

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Αγγέλα Μπαρτσιώκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου