Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Γ.Γρανίτσας:''Πήρα όλες τις ευθύνες και έδωσα άδεια στο Λούνα-Παρκ της Π.Ε.Λαμίας'' (ηχητικό αρχείο)

Τελικά το Λούνα Πάρκ στους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας λειτούργησε με άδεια του Προέδρου της Κου Γρανίτσα ,ο οποίος μάλιστα ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη σε ενδεχόμενο ατύχημα σε παιδιά!

O Κος Γρανίτσας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του LamiaFM1,θεωρεί γραφειοκρατική την διαδικασία αδειοδότησης του Λούνα Παρκ που έχει νομοθετήσει η πολιτεία και προτείνει μάλιστα στο κράτος περισσότερη ευελιξία στην έκδοση αδειών για τέτοιους σκοπούς(για μαζική συνάθροιση παιδιών!!).

Να θυμίσουμε στον Κο Πρόεδρο πως ακριβώς για αυτό τον λόγο διενεργήθη έλεγχος μετά από εντολή του κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας,όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και η λειτουργία του Λούνα-Παρκ χωρίς να έχει εκδοθεί νόμιμη άδεια λειτουργίας και ακολούθησαν το σχετικό έγγραφο προς τον Δήμο Λαμίας για επιβολή κυρώσεων καθώς και η πρόταση της υπηρεσίας του δήμου Λαμιέων για σφράγιση του Λούνα Παρκ.

Πραγματικά δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε σε περίπτωση ατυχήματος να ακούμε τον Κο Γρανίτσα να μιλάει για θεομηνίες και για γεγονότα που μπορεί να συμβούν ανεξάρτητα από την θέλησή μας, όπως τον ακούσαμε να αναφέρει στον Lamiafm1.

Ακούστε τον ''υπεύθυνο'' Κο Γρανίτσα να κάνει τον θεό και να αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για τα παιδιά μας:



Υ.Γ.
Από τα έγγραφα που λάβαμε μετά την ερώτηση προς τον Δήμο Λαμιέων καθώς και ελέγχοντας την νομοθεσία που επικαλείται ο Κος Γρανίτσας πουθενά δεν διαπιστώσαμε πως ο Πρόεδρος της Π.Ε.Λαμίας μπορεί να εκδώσει άδεια για το Λούνα Παρκ που φιλοξενείται στους χώρους της Π.Ε.Λ.
Παραμένει λοιπόν το ερώτημα ποιος είναι υπεύθυνος για την αδειοδότηση αυτή,πως δίνονταν η άδεια μέχρι σήμερα και γιατί τελικά δεν δόθηκε αυτή όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/6/14, 10:48 π.μ.

    Ελεος πια,κανενας υπευθυνος κανενας ανθρωπος δεν υπαρχει οσο μαλλον ΑΝΔΡΑΣ.Αν δεν παταγαμε κανεις στο Λουνα Παρκ φετος,του χρονου σιγουρα θα υπηρχε η' καινουριο 'η με αδεια το ιδιο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή