Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η Δημόσια βιβλιοθήκη Λαμίας το καλοκαίρι....

lamiafm1.gr
«Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!»
«Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας»
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας καλεί τους μικρούς της φίλους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας του 2014! Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι πραγματοποιείται η εκστρατεία της Βιβλιοθήκης, που στόχο έχει την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας για τα μικρά παιδιά και τους εφήβους.
Ξεκινάμε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, στους χώρους της Βιβλιοθήκης. Η καμπάνια θα λάβει χώρα τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών .

Οι δράσεις της καμπάνιας θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, ενώ η συμμετοχή των παιδιών γίνεται κατόπιν προεγγραφής τους σε συγκεκριμένα προγράμματα, στην Βιβλιοθήκη.
Τονίζεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και μέχρι να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός παιδιών, ο οποίος καθορίζεται ανάλογα με τη μορφή της δράσης.

Το «σωστό» και το «λάθος», το «δυνατό» και το «αδύνατο», το «πριν» και το «μετά», η «αρχή» και το «τέλος», είναι έννοιες αντίθετες, οι οποίες μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο μας και τη ζωή γενικότερα. Η «μέρα του κρύου και του ζεστού», «μια μέρα με φως και σκοτάδι», «η μέρα του άγριου και του ήμερου» καθώς και πολλές άλλες θα ενθαρρύνουν αποτελεσματικά την επαφή των παιδιών με τη βιβλιοθήκη και θα κινήσουν το ενδιαφέρον τους, τόσο για τα βιβλία, όσο και για την ανάγνωση.

Επισημαίνεται ότι οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ενώ η υλοποίηση τους θα γίνει από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών, οι οποίοι αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκστρατείας!
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να βιαστούν να δηλώσουν συμμετοχή, διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δήλωση συμμετοχής για τις δράσεις της εκστρατείας θα γίνεται στην Βιβλιοθήκη, στο γκισέ εξυπηρέτησης και κατά το ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και μέχρι τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού ατόμων για κάθε δράση. Για τη δήλωση δεν απαιτείται κανένα επιπλέον δικαιολογητικό, παρά μόνο η καλή διάθεση των παιδιών και η έγκαιρη προσέλευση! Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Βιβλιοθήκη.

Πηγή : lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου