Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών: Υπάρχει ελπίδα για μια καλύτερη Λαμία

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6932837696 6937378138

Λαμία, 13 Μαΐου 2014

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής!

Έμειναν μόνο πέντε μέρες ως τις 18 Μαΐου, ως τις εκλογές της Κυριακής Αταλάντευτοι, αισιόδοξοι, συνοδευόμενοι από τα θετικά μηνύματα, εμείς στην  Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά στην τελική ευθεία, σε μια προσπάθεια να αλλάξουμε το δημαρχοκεντρικό δημοτικό κατεστημένο που διοικεί την πόλη μας 16 χρόνια τώρα. Λέμε όχι σε μια νέα χαμένη πενταετία!

Είμαστε στη δίνη της πολύπλευρης κρίσης με τα προβλήματα να είναι πολύπλοκα και να οξύνονται διαρκώς. Στις σημερινές συνθήκες οι ευθύνες της αυτοδιοίκησης είναι ιστορικές και τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί είναι τεράστια. Σ’ αυτό το δυσμενέστατο περιβάλλον, η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών έρχεται να «σηκώσει» το ανεξάρτητο τοπικό αυτοδιοικητικό της ανάστημα με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Στασινό και με βασικό στόχο την καθημερινότητα του πολίτη.

Είμαστε Ενεργοί Πολίτες αυτής της πόλης και καταθέτουμε το μεράκι μας για την τοπική αυτοδιοίκηση, την αγάπη μας για τον τόπο μας και την εργατικότητά μας. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας στον Δήμο για το καλύτερο, δουλεύοντας όλοι μαζί.

Πιστεύουμε στη δύναμη, την αυτενέργεια και την έμπνευση των πολιτών. Δίνουμε έμφαση στους συμμετοχικούς θεσμούς και την άμεση δημοκρατία, σε αντίθεση με το σημερινό υπερενισχυμένο ρόλο του δημάρχου. Μέσα από τις θετικές εμπειρίες, ελληνικές και ξένες, μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικό περιεχόμενο στη λειτουργία του Δήμου.

Υπάρχει ελπίδα για μια καλύτερη πόλη, με τη δημοτική αρχή κοντά στον πολίτη, με προσπάθειες ανασυγκρότησης της τοπικής οικονομίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας, με διαφάνεια και συμμετοχή, με κοινωνική αλληλεγγύη, με σεβασμό στο περιβάλλον, για ένα Δήμο βιώσιμο, για μια Λαμία ισχυρή και όμορφη.

Στα τέσσερα χρόνια ζωής και δράσης της Πρωτοβουλίας δώσαμε δείγματα αξιοπρεπούς παρουσίας με προσπάθειες μέσα και έξω από το Δήμο, έχοντας ως τρόπο λειτουργίας μας τη δημιουργική αντιπολίτευση με προτάσεις, με παρεμβάσεις και συγκρούσεις. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν το βασικό ρόλο της υπεύθυνης διαχείρισης των προβλημάτων του Δήμου. Ελπίζουμε στο άλμα!. 

Σας καλούμε όλες και όλους σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι της ειλικρίνειας, της αξιοπρέπειας, της ανιδιοτέλειας και του εθελοντισμού!! 


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου