Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Στρωματιάς για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στην Λαμία

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους δημότες, οι οποίοι ψήφισαν την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας (ΠΕΠΛΑ) με υποψήφιο Δήμαρχο τον αγωνιστή-δημοκράτη γιατρό Παναγιώτη Στασινό, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για μια ανεξάρτητη Προοδευτική Παράταξη, και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ άξιων καθ΄όλα συνυποψηφίων μου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η ΠΕΠΛΑ και προσωπικά θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό τους, όσον αφορά δίκαια αιτήματά τους καθώς και προβλήματά τους, όπως άλλωστε και όλων των δημοτών μας.
Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, πλέον, μέσα στην κοινωνία των πολιτών και θα παρεμβαίνω, όταν και όπου κριθεί ότι επιβάλλεται.

Η ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου Λαμιέων είναι καθ΄όλα σεβαστή.
Θεωρώ όμως ότι η υπερψήφιση και μάλιστα με πρωτοφανή πλειοψηφία της συντηρητικής πολιτικής και των συντηρητικών συνδυασμών δεν είναι δυνατόν, κατά την ταπεινή μου άποψη, να οδηγήσει στην ουσιαστική αλλαγή που έχει τόσο ανάγκη ο Δήμος Λαμιέων, με δεδομένη την δυσμενή και για την τοπική κοινωνία οικονομική και κοινωνική πολιτική, αλλά και να δώσει κάποια μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη δύσκολη μέρα.

Θεωρώ ότι οι προοδευτικές δυνάμεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου (ΠΕΠΛΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ) θα πρέπει να συνεργαστούν ισότιμα και έντιμα για μία άλλη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη διαμόρφωση προϋποθέσεων και συνθηκών, οι οποίες αργότερα θα οδηγήσουν, γιατί όχι, σε εκλογική δημοτική συνεργασία για την πραγματική αλλαγή κάποτε στο Δήμο Λαμιέων. Αυτό το οποίο πιστεύω ότι επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου