Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Νυχτερινή ποδηλατοβόλτα. Ελάτε να πλημμυρίσουμε το κέντρο με ποδήλατα !

Ημερομηνία: Κάθε Τετάρτη
Ώρα συνάντησης: 19:00 (αργότερα θα πάει πιο αργά). Ώρα αναχώρησης: 19:15
Σημείο συνάντησης: Πλατεία Ελευθερίας
Δυσκολία: Η βόλτα απευθύνεται σε όλους, με κάθε ποδήλατο, σε αρχάριους και παιδιά (συνοδεία κηδεμόνων τους). Η διαδρομή είvαι κυκλική, 17 χιλιομέτρων, ασφάλτινη όλη, με χαλαρό ρυθμό και τακτικές στάσεις (αριθμημένες στον παρακάτω χάρτη) για ανασυγκρότηση.
 Η βραδυνή ποδηλατοβόλτα καθιερώθηκε ένα χρόνο πριν και έγινε η ωραία συνήθεια της Τετάρτης για ποδηλάτες κάθε είδους! Μαζευόμαστε και ποδηλατούμε μέσα στην πόλη – σε αντίθεση με όλες τις άλλες βόλτες που διοργανώνουμε. Οι λόγοι είναι αρκετοί! Ο πρώτος, να δώσουμε την ευκαιρία στον καθένα να συμμετάσχει στις δράσεις μας αλλά έχει ενδοιασμούς να μας ακολουθήσει σε προορισμούς εκτός Λαμίας.
Επίσης, είναι μια βόλτα που μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά – τουλάχιστον τη μισή διαδρομή, μέχρι το Παγκράτι, πολύ άνετα και ξεκούραστα. Έπειτα, με την εκδήλωση αυτή θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους ότι και η Λαμία είναι κατάλληλη για ποδήλατο! Οι ανηφόρες είναι απλά μια συνήθεια, μια ιδέα στο μυαλό μας και τίποτα παραπάνω! Ελάτε να σας το αποδείξουμε! Και ο καλύτερος λόγος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984475869(wu), 6982658605 (wu)
Φωτογραφίες: lamia by nignt
Συμβουλές: Καλό είναι να έχετε μαζί σας φώτα, κράνος, νερό, φωσφοριζέ γιλέκα ή διακριτικά στα ρούχα σας,σφυρίχτρες για να κάνουμε θόρυβο, αδιάβροχο για την περίπτωση βροχής και να γνωρίζετε τα εξής για την δική σας ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου