Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Στέφανος Σταμέλλος για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας

Στέφανος Σταμέλλος του Ελευθερίου
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας
με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Στασινό

Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ
Τηλ 2231021007 6977261256
e-mail: sstamell@otenet.gr

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ναι, γνωριζόμαστε. Κάποιοι με γνωρίσατε στους αγώνες για το περιβάλλον: για τον Μαλιακό, τον Σπερχειό, την Οίτη, για τα δάση, τα λατομεία, τον Ξηριά, τα σκουπίδια, για την καθημερινότητα στη Λαμία, για τα “κακώς κείμενα” αλλά και ως μέλος συλλόγων και Κινήσεων Πολιτών.
Κάποιοι μέσα από την ιστοσελίδα μου http://www.e-ecology.gr/ και τα blogs στο ιντερνετ, και ως μέλος των Οικολόγων Πράσινων.
Κάποιοι παλιότερα ως δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο της Λαμίας.
Κάποιοι ακόμα πιο παλιά στους κοινωνικούς αγώνες για μια καλύτερη ζωή. Με πολλά όνειρα τότε, που πολλά από αυτά έμειναν δυστυχώς ανεκπλήρωτα. Πάντα ενεργός πολίτης, με πείσμα και χωρίς υστεροβουλίες.

Σήμερα μέσα από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Στασινό, με προτάσεις και παρεμβάσεις, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση, ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου στον τόπο που ζω τα τελευταία 40 χρόνια και μεγάλωσα τα παιδιά μου.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σε λίγες μέρες έχουμε τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Λαμίας. Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες της ολόπλευρης κρίσης, της κρίσης στην κοινωνία, στην οικονομία, στο περιβάλλον, αλλά προπαντός της κρίσης αξιών, καλούμαστε να διαμορφώσουμε κοινούς στόχους για να πάμε μπροστά μέσα από το Δήμο. Στόχοι που να απαντάνε:
• Στην ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας
• Στη διαφάνεια και τον έλεγχο στη λειτουργία του Δήμου
• Στη συμμετοχή των πολιτών σε όλες τις πτυχές της ζωής του Δήμου
• Στην κοινωνική αλληλεγγύη στα πλαίσια της κρίσης και
• Στον σεβασμό στο περιβάλλον, την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης στους δημότες.

Γι’ αυτό χρειάζεται μια νέα διοίκηση στο Δήμο που θα προωθήσει λύσεις για να γίνει καλύτερη η γειτονιά μας, η πόλη μας, το χωριό μας, εμείς οι ίδιοι.

Μαζί με την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών κάνουμε το πρώτο βήμα για να αναδείξουμε τη δύναμη της συμμετοχής των πολιτών, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, χωρίς "χρίσματα" και υστερόβουλες προσπάθειες συμμετοχής στην εξουσία για προσωπικό όφελος. Για να γίνει η Λαμία “πόλη για να ζεις”. Με συμμετοχή, έλεγχο, διαφάνεια, κοινωνική αλληλεγγύη και σεβασμό στο περιβάλλον.

φιλικά
Στέφανος Σταμέλλος
Ιστοσελίδα της Οικολογίας για την Λαμία και την Φθιώτιδα
www.e-ecology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου