Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

« Το Κυνήγι του Χαμένου Βασιλιά » απο τα Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας

Ολοκληρώθηκε τριήμερο βιωματικό σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών με θέμα «Το Σκάκι στην Παιδαγωγική Διαδικασία», που διοργάνωσε η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας με την Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας στην αίθουσα του Σ.Ο. Λαμίας επί της οδού Μακροπούλου 93.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί το παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, έπαιξαν σκάκι και συζήτησαν με τα μέλη και τους αθλητές του σκακιστικού ομίλου τα μυστικά του πνευματικού παιγνιδιού. Σε όλους τους συμμετέχοντες αξίζουν συγχαρητήρια διότι αφιέρωσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους για να εξερευνήσουν νέα μονοπάτια προς όφελος των μαθητών.

Σε συνέχεια του σεμιναρίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Λαμίας, τη Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας και τη Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας συναντήσεις σκακιού για ομάδες μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Λαμίας, με τίτλο «το Κυνήγι του Χαμένου Βασιλιά».

Οι όροι συμμετοχής και διεξαγωγής των συναντήσεων εμπεριέχονται σε έγγραφο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχει ήδη αποσταλεί προς τις σχολικές μονάδες, αλλά είναι και ανηρτημένο στις διευθύνσεις: www.solamias.gr, snolamias.blogspot.gr και http://solamias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου