Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών:Αυτόνομη κάθοδος απέναντι στις κομματικές σκοπιμότητες και στους φερόμενους ''σωτήρες'' της Λαμίας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6932837696 6937378138



Μήνυμα προς όλους, για μια ακόμα φορά:
Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας
στις εκλογές με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στασινό

Λαμία, 10 Φεβρουαρίου 2014

Εμείς στην Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας κάνουμε σαφές σε όλες τις πλευρές ότι έχουμε αποφασίσει ομόφωνα τη συμμετοχή μας στις εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον καταξιωμένο δημοτικό μας σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό.

Τονίζουμε ότι είμαστε μια ανεξάρτητη ΤΟΠΙΚΗ αυτοδιοικητική Κίνηση Ενεργών Πολιτών, δεν είμαστε κόμμα, δεν αθροιζόμαστε σε πανελλαδικές κομματικές λογικές και λειτουργούμε αμεσοδημοκρατικά με ομόφωνες αποφάσεις των μελών μας.

Τα κομματικά χρίσματα των υποψηφίων δημάρχων μας βρίσκουν αδιάφορους. Πιστεύουμε ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν τα κόμματα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται μια άλλη αντίληψη για τις εκλογές, που να δίνει προβάδισμα στην τοπική κοινωνία. Μια άλλη αντίληψη που να απεγκλωβίζει δυνάμεις για να ανατρέψουν το σημερινό άρρωστο σκηνικό των «εκλεκτών» του δημαρχοκεντρικού μοντέλου, που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί την αυτοδιοίκηση και χωρίζει τους δημότες σε «διοικούντες» και «διοικούμενους».

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Παναγιώτης Στασινός, ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου ευρύτερων συνεργασιών, έξω από κομματικές σκοπιμότητες και παρεμβάσεις, αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τον πιο γνήσιο εκφραστή της διάθεσης της κοινωνίας για αλλαγή  στη Δημοτική Αρχή και τον πιο αξιόπιστο εγγυητή της συσπείρωσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.

Στα πλαίσια αυτά η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών απευθύνει ακόμα μια φορά ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τις δράσεις της και να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια να ανατρέψουμε τα κατεστημένο της σημερινής Δημοτικής Αρχής του δημαρχοκεντρικού μοντέλου αλλά και των νέων, δοκιμασμένων όμως, φερόμενων «σωτήρων» στην πόλη μας



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου