Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται η κόντρα για τη λειτουργία της πισίνας με αιχμές και προς τον "Νηρέα"

"Η  επίλυση των προβλημάτων απαιτεί πάνω απ' όλα τον εντοπισμό τους με ειλικρίνεια και παρρησία.
Γιατί ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑ Λαμίας, μιλάει γενικά για ευθύνες των φορέων;
Γιατί φοβάται να πει την αλήθεια;
Είναι αλήθεια ή ψέματα, ότι από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα για να διευκολυνθεί ο υγρός στίβος, ο Δήμος Λαμιέων έχει αναλάβει  εξ' ολοκλήρου τα έξοδα λειτουργίας της πισίνας του Τ.Ε.Ι.;
Είναι αλήθεια ή ψέματα, ότι η Περιφέρεια ακόμη δεν έχει τακτοποίηση τα έχοντα σχέση με την προγραμματική σύμβαση, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα;
Είναι αλήθεια ή ψέματα, ότι η Περιφέρεια δεν έχει συμβάλει στα έξοδα λειτουργίας της πισίνας του Τ.Ε.Ι. μέχρι σήμερα;

Αν αυτά είναι αλήθεια, τότε ως Δήμος θεωρούμε, ότι μέχρι σήμερα πράξαμε το καθήκον μας και μάλιστα ξεπερνώντας ακόμη και όλα τα συμφωνηθέντα και διατυπωμένα στην προγραμματική σύμβαση.
Αν αυτά είναι αλήθεια, περιμένουμε από τους υπεύθυνους της ομάδας να αναζητήσουν τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν, γιατί μόνο έτσι θα λυθούν τα προβλήματα.
Ο Δήμος Λαμιέων δεν δέχεται να κατανέμονται ευθύνες επί δικαίων και αδίκων. Δεν δέχεται  γενικώς  αναφορά σε ευθύνες των φορέων της πόλης. Οι φορείς έχουν όνομα.
Γνωρίζουν ποιος έχει την λύση στα  χέρια του και σ’ αυτόν πρέπει δημόσια να απευθυνθούν.
Ο Δήμος Λαμιέων, μπορεί να μην περίμενε έστω μικρή αναγνώριση της προσπάθειας που κάνει για τον υγρό στίβο. Περίμενε όμως, να διατυπωθεί με ευθύτητα η αλήθεια.
Ο Δήμος και η Δημοτική Αρχή, επιθυμούν την γρήγορη επίλυση των προβλημάτων, γιατί εργάστηκαν για την αξιοποίηση της πισίνας του Τ.Ε.Ι. και δεν συμμετέχουν σε παιχνίδια εντυπώσεων, ούτε σε παιχνίδια  συγκάλυψης."

Γραφείο τύπου Δήμου Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου