Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λαμία 7-22 Δεκεμβρίου

Φέτος τα Χριστούγεννα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην πόλη της Λαμίας με ένα χαρούμενο και φιλόξενο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται από τις 7 έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Χριστουγεννιάτικο Διαδραστικό Πάρκο που πραγματοποιείται φέτος στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους. Ειδικά για τη Λαμία ευχαριστούμε τόσο το Δήμο Λαμίας όσο και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για τη φιλοξενία και τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρουν στην πραγματοποίηση του φετινού Χριστουγεννιάτικου παζαριού.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία χειροποίητες κατασκευές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης όπως, στολίδια, γούρια, στεφάνια και κεριά, αλλά και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 στήριξε 30.088 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.
Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.
Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Νάταλι Καρακιουλάφη, τηλέφωνο: 210-3306140, e-mail: press@hamogelo.gr, www.hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου