Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Μικρασιατών στη Λαμία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας, διοργανώνει στο «Κτήμα Πασιάκου» την Κυριακή 10 Νοεμβρίου2013 και ώρα 11 το πρωί, εκδήλωση Μνήμης και Τιμής, αφιερωμένη στα 91 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και τον μεγάλο διωγμό.
Η πρωτοβουλία του Συλλόγου είναι επίσης αφιερωμένη στους φίλους και αδερφούς Μικρασιάτες, της «Αδελφότητας Σιβρισαρίου Σμύρνης» της Καισαριανής και Νέας Ερυθραίας, που γιορτάζουν τους προστάτες των προσφυγικών τους σωματείων «Αγίους Ταξιάρχες», τους φίλους του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας και του Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Βόλου, που έρχονται στη Λαμία, για να γιορτάσουν και να θυμηθούν όλοι μαζί.

Είναι αφιερωμένη ακόμη στους Μικρασιάτες και Ρουμελιώτες της Νέας Μαγνησίας Λαμίας, που συμπορεύονται αρμονικά τόσα χρόνια, και αντιλαμβανόμενοι το χρέος που έχουν ως Έλληνες να κρατούν αναμμένο το λυχνάρι της μνήμης.
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή8 Νοέμβρη να προμηθευτούν πρόσκληση (12 ευρώ με φαγητό) από τα μέλη του Συλλόγου (τηλ.: 697332265, 2231029050)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου