Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Υπουργοί, Βουλευτάδες, Δημαρχαίοι κλπ, σταματήστε επιτέλους να ξευτιλίζεστε στις ονομαστικές εορτές...

Δεν σας το έχει πει ποτέ κανένας, ότι σας σχολιάζουν αρνητικά και ότι έχετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε;
Σε κάθε ονομαστική γιορτή τα τηλέφωνα των Υπουργικών, Βουλευτικών, Δημοτικών και άλλων γραφείων, παίρνουν φωτιά. Οι συνεργάτες των τοπικών αρχόντων ανοίγουν τους καταλόγους με τους ψηφοφόρους για να ευχηθούν σε όσες και όσους γιορτάζουν.
<< Γεια σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Υπουργού...., σας μεταφέρω τις ευχές του για την ονομαστική σας εορτή....>>.
Κάποιος άλλος συμπολίτης μας έλαβε ευχετήρια κάρτα για τη μητέρα του, που γιόρταζε χθες, από έναν τοπικό άρχοντα. Μια μικρή λεπτομέρεια...Η μητέρα του έχει πεθάνει εδώ και τρία χρόνια.

Αγαπητοί Άρχοντες, 


θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες σχολιάζονται αρνητικά από τους ψηφοφόρους σας και παραπέμπουν σε πολιτικάντηδες και μαυρογιαλούρους.

Εαν έχετε κάποιους φίλους που γιορτάζουν σηκώστε οι ίδιοι το τηλέφωνο για να τους ευχηθείτε. Αυτό είναι το σωστό και όχι να βάζετε τους γραμματείς σας. Είναι καλύτερα να μην πάρετε κάποιον, εάν είναι φίλος θα καταλάβει ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις, παρά να του τηλεφωνήσει τρίτος για λογαριασμό σας.

Υ.Γ. Δεν είναι μόνο ότι οι κινήσεις αυτές σχολιάζονται αρνητικά από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, είναι ότι τους βάζετε στον πειρασμό να σχολιάζουν και να αναρωτιούνται ποιος πληρώνει τελικά αυτά τα τηλέφωνα και τις κάρτες, που στις μέρες μας και το κάθε ευρώ, πρέπει να το σκεφτόμαστε.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου