Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Λαμία: Στην εξέδρα με την χρυσή Αυγή;

Την Δευτέρα το  μεσημέρι θα  γίνει και στην Λαμία η καθιερωμένη παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων ,όσων απόμειναν  βέβαια στην Λαμία.
Για μια ακόμη φορά στην Πλατεία Ελευθερίας θα  στηθεί η γνωστή εξέδρα όπου θα ανεβούν οι  επίσημοι  (για να μην είναι  ισοϋψείς με τον λαό) και  οι παρελαύνοντες να στρέψουν το  πρόσωπο τους  αποτίνοντας φόρο τιμής, προφανώς σε ανταπόδοση της ανελέητης φορολογίας που έχουν εκείνοι  επιβάλει στον ελληνικό  λαό!
Επί της εξέδρας θα κατοικοεδρεύσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας που  κατά καιρούς «περιποιείται» καταλλήλως από άμβωνος τους πολιτικούς, οι εκπρόσωποι των ένστολων αρχών και πολιτικών υπηρεσιών και  στην πρώτη σειρά κατά πάσα πιθανότητα  ο  βοηθός του αρχιτέκτονα της φτωχοποίησης μας υφυπουργός κ. Σταϊκούρας.

Δοξάστε τον  που  θάλεγε και ο κ.Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) μετά των ομοθρήσκων του και ομοϊδεατών του  βουλευτών, ένα βήμα πιο πίσω βέβαια του κ. αναπληρωτή.
Άγνωστο είναι εάν  επί της εξέδρας θα  καταλάβουν θέση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, μάλλον θα αποποιηθεί τέτοιας τιμής να συναγελασθεί μετα των μνημονιακών πολιτικών, αλλά και ο  επίσης αντιμνημονιακός και  τελευταία  φημολογούμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης.
Επίσης οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης  είτε ο  ίδιος ο  Περιφερειάρχης εάν  δεν επιλέξει άλλη πρωτεύουσα Νομού, απίθανο πάντως την Χαλκίδα επί του παρόντος, έχει άλλωστε υποχρέωση να επισκέπτεται  όλους τους Νομούς, είτε ο  τοπικός αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάϊκος και  δίπλα του ο  Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς.
Το ερώτημα που τίθεται στον αντιπεριφερειάρχη κ.Στάικο είναι εάν φέτος προσκλήθηκε και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής;
Βεβαίως  όπως είπε και ο κ. Τζιτζικώστας  της Μακεδονίας  «είναι  ακόμη κοινοβουλευτικό  κόμμα και  οφείλω να  καλέσω και εκπροσωπους της» άσχετα αν ο αρχηγός της και  άλλοι στενοί συνεργάτες του παρελαύνουν τώρα  στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού ενώ τόσον ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος και  σύμπασα η του λεγομένου  δημοκρατικού τόξου πολιτική πτέρυγα της Βουλής αποκαλεί  το κόμμα αυτό κόμμα δολοφόνων!
Δηλαδή πως  μπορεί  να έχεις δίπλα σου στην  εξέδρα ,άσχετα με το  πρόσωπο, έναν  εκπρόσωπο   εγκληματικής οργάνωσης;
Και οι μαθητές και οι στρατιώτες και όλοι όσοι  θα παρελάσουν , θα αποδώσουν φόρο τιμής μεταξύ άλλων και στο κόμμα αυτό;
Και τότε  τι  μας λένε να αποστρέφουμε το βλέμμα μας από κακούς , ναζιστές , εθνικιστές και δολοφόνους όταν καλείται η νεολαία να τους τιμήσει;
΄Η κάθε μαθητής και  δάσκαλος που θα παρελαύνει  θα έχει  και μια επιγραφή «Τιμώ όλους τους άλλους πλην Χρυσής Αυγής»;
Μπερδεμένα πράγματα και δύσκολη όντως η θέση του κ.Στάικου και όχι  μόνον.
Ας σκεφτούμε την θέση του κ. Κουτσογιαννακόπουλου που  υπαινίχθη κάτι το πονηρό εντός της Βουλής απευθυνόμενος στην τότε κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α....
Τόσο κοντά;
Δεν θα είναι πρόκληση;
ΥΓ
Εκ τών υστέρων  περιήλθε σε γνώση μας και νεώτερη είδηση του εφυούς Περιφερειάρχη Μακεδονίας Τζιτζικώστα ότι  με την λογική όσων διαφωνούν με την πρόσκληση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, τότε δεν θα  έπρεπε να καλέσει και  το ΠΑΣΟΚ καθότι τεως υπουργός του βρίσκεται  και μάλιστα με καταδικαστική απόφαση εντός  του ευαγούς ιδρύματος του Κορυδαλλού!
Μυαλό ... τζιτζίκι!

Πηγή lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου