Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κάνε και εσύ αίτηση Εθελοντή-Εθελόντριας στον Δήμο Λαμιέων

Το Τμήμα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης-Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Λαμιέων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας – Εθελοντισμού του Δήμου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενθάρρυνσης, υποστήριξης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αξία και την σημασία του Εθελοντισμού, ενεργοποιεί την Αίτηση Εθελοντή-Εθελόντριας.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η ενδυνάμωση του Εθελοντικού Κινήματος και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή ενεργών πολιτών στις εθελοντικές δράσεις που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος μας.

Παράλληλα στοχεύει με τη λειτουργία του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας – Εθελοντισμού του Δήμου, ως συντονιστικού οργάνου για τέτοιου είδους δράσεις, πέρα από τον συντονισμό και την αμφίπλευρη ενημέρωση και στήριξη, να αναλάβει τη δημιουργία μητρώου, την εκπαίδευση των ομάδων στους διαφόρους τομείς ενδιαφέροντος και να διασφαλίσει την καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων που θα το απαρτίζουν.

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ

Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί με τους παρακάτω τρόπους :

Με την αποστολή της αίτησης ηλεκτρονικά στο e-mail : info@lamia-city.gr
Με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης προς: Δ/νση Σχεδιασμού Οργ. και Πληρ. , Τμήμα Διαφάνειας και Η.Δ. – Τ.Π.Ε. Φλέμιγκ και Ερ. Σταυρού Λαμία, Τ.Κ. 35100
Με Fax στο 2231351044 Τμήμα Διαφάνειας & Η.Δ. – Τ.Π.Ε.
Με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. 2231351094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου