Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΟΑΕΔ: Νέες 15.000 απασχόλησης για Αποφοίτους Λυκείου και πτυχιούχους - Που θα δουλέψουν

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η δημοσίευση των 30.000 θέσεων για την επόμενη φάση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Το β΄ πακέτο των θέσεων αφορά αποφοίτους Λυκείου και πτυχιούχους, οι οποίοι θα εργαστούν σε φορείς όπως ΚΕΠ, Δικαστήρια, Νοσοκομεία, Ασφαλιστικά ταμεία και Μητροπόλεις.
Από το σύνολο των θέσεων, περίπου οι 15.000 θα καλυφθούν από τους ΟΤΑ α' και β΄ βαθμού (Δήμους και Περιφέρειες), ενώ περίπου 1.000 θέσεις θα διαθέσουν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, για θέσεις όπως Διοικητικοί Οικονομικού, Λογιστικού και Γραμματέων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Υποβολή αιτήσεων:
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου του ΟΑΕΔ, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

2. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

3. Εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

4. Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

5. Ανεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου