Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινά τη λειτουργία του το ΄΄Κοινωνικό Φροντιστήριο΄΄ του Δήμου Λαμιέων 14-10-2013

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, ξεκινά τη λειτουργία του για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΄΄Κοινωνικό Φροντιστήριο΄΄ του Δήμου Λαμιέων, σε συνεργασία με εθελοντές Εκπαιδευτικούς.
Το ΄΄Κοινωνικό Φροντιστήριο΄΄ παρέχει, πέρα των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη, σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αίθουσες του 4ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (οδός Αβέρωφ & Σατωβριάνδου), κατά την περίοδο λειτουργίας των σχολείων.
Το ΄΄Κοινωνικό Φροντιστήριο΄΄, απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της Φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.α.).

Υπενθυμίζουμε παράλληλα, πως όσοι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (αδιόριστοι, εν ενεργεία ή συνταξιούχοι) επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, καθώς επίσης και όσοι ενδιαφερόμενοι γονείς, επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην πρόσθετη διδακτική υποστήριξη, μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Γραφείο Αντιδημάρχου κ.Κ.Μουστάκα (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού 1ος όροφος), στην υπεύθυνη κα Χαρώνη Σοφία τηλ. 2231351001 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου