Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Λαμία: Έρχεται το URBAN στα πλαίσια του Lamia Run Festival

Ένας πολύ δυνατός "αγώνας" στις πιο ωραίες περιοχές της Λαμίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 στα πλαίσια του Lamia Run Festival
Η οργανωτική επιτροπή του Lamia Night & Run μας ενημερώνει ότι μετακινεί τον Νυχτερινό Αγώνα της Πόλης στις 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
και συνεχίζει:
Η διαχρονική και σταθερή άποψη μας ότι αυτό που εκπροσωπούμε πρέπει να προσθέτει αξία στη Πόλης μας, μας οδήγησε στην απόφαση το Night Fun Lamia Run να μετεξελιχθεί σε LAMIA RUN FESTIVAL.
Το LAMIA RUN FESTIVAL θα είναι μια σύνθετη προσέγγιση των Εκδηλώσεων στην Πόλη μας. Θα αποτελείτε από δύο (2) Αγώνες που θα είναι και οι κύριες εκδηλώσεις του διημέρου.
Την Κυριακή 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 θα πραγματοποιηθεί ένας νέος αγώνας τρεξίματος URBAN. Οι αγώνες URBAN είναι νέα τάση στην Ευρώπη.

 Στην Ελλάδα έχει πραγματοποιηθεί μόνο στην Κέρκυρα. Ο αγώνας URBAN είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της Πόλης της Λαμίας. Θα διεξαχθεί σε δρόμους, σκαλιά και μονοπάτια, μέσα από Ιστορικά Κτήρια, το Κάστρο της Πόλης κτλ. Η συνολική απόσταση θα είναι περίπου στα 25 Χιλιόμετρα. Ο αγώνας URBAN απευθύνεται σε αθλητές που έχουν μια συστηματική ενασχόληση με το τρέξιμο και κάνουν τα πρώτα βήματα τους στους αγώνες Βουνού καθώς και σε έμπειρους αθλητές Δρόμου και Βουνού.
Η Οργανωτική Επιτροπή σύντομα θα σας Παρουσιάσει τα αναλυτικά στοιχεία των αγώνων.


Συνοπτικό Πρόγραμμα
Λαμία 12 και 13 Απριλίου 2014
Lamia Run Festival
Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου 10.000μ και 3.000μ Λαμίας 12 Απριλίου 2014 (Lamia Night & Run) για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας «Lamia Night & Run» ανήκει στην κατηγορία city run με κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης. Είναι επίσημα μετρημένη-πιστοποιημένη διαδρομή. Η διαδρομή θεωρείται ασφαλής, παρότι είναι νυχτερινός αγώνας, καθώς αποτελείται από φωτισμένους δρόμους και τμήμα του ποδηλατόδρομου της πόλης.

Πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και αποσκοπεί στην συμμετοχή αθλητών επιπέδου ώστε να προωθηθεί το μαζικό δρομικό κίνημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες τις κοινωνίας.

Η επιτυχία του ήταν πρωτοφανής και πλέον, η καταξίωση και η πανελλήνια αποδοχή του αποτελούν αντικειμενικούς σκοπούς της φετινής διοργάνωσης.

Το «Lamia Fun and Run» είναι ένας συμπληρωματικός αγώνας 3ων χιλιομέτρων. Ο αγώνας αυτός έχει τη χαρακτηριστική λέξη που τον προσδιορίζει, τη λέξη Fun. Αποσκοπεί στην μαζική συμμετοχή φίλων της άθλησης και αποκτά κοινωνικό χαρακτήρα.
Και ο αγώνας «Lamia Urban Trail Run» 13 Απριλίου 2014 για 1η χρονιά. Ένας αγώνας περίπου 25 χλμ μέσα σε αστικό περιβάλλον. Η διαδρομή είναι χαραγμένη έτσι ώστε να διατρέχει τον αστικό και περιαστικό ιστό της Λαμίας (τους πεζόδρομους - ποδηλατόδρομους, ιστορικά μνημεία, πάρκα και αξιοθέατα).

mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου