Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πανελλαδική ποδηλασία και συλλογή τροφίμων για την Κύπρο



Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 ώρα 08:30 το πρωί, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαμιέων, στην παλιά Δημοτική Αγορά Λαμίας (Όθωνος & Αγ.Νικολάου), παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Κώστα Μουστάκα και στελεχών της δομής, θα γίνει υποδοχή των τριών Κυπρίων ποδηλατών (Ανδρέα Ονησιφόρου, Γιώργου Δημητρίου και Αντρέα Σκουτέλλα), που θα βρίσκονται στην πόλη μας στο πλαίσιο Πανελλαδικής ποδηλασίας για την συλλογή τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των ανάλογων Κοινωνικών Παντοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρο.
 Τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται θα παραδίδονται σε Κοινωνικά Παντοπωλεία που λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο (τα 2/3 των τροφίμων θα παραμείνουν στην Ελλάδα και το 1/3 θα αποσταλεί στην Κύπρο).


Η Πανελλαδική ποδηλασία που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ξεκίνησε από τη Κομοτηνή την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Λεμεσό της Κύπρου. Το μήκος της διαδρομής που θα καλύψουν οι ποδηλάτες είναι 3.848 χιλιόμετρα και η πορεία θα ολοκληρωθεί σε 43 ημέρες .
P1040224Οι ποδηλάτες κατά την επίσκεψη τους στα όρια του Δήμου μας, θα επισκεφθούν την Τ.Κ. Αγ.Παρασκευής, την Τ.Κ. Μ.Βρύσης και τη συνοικία της Νέας Μαγνησίας (Κυριακή 15/9/2013 το βράδυ) και τη Δευτέρα  16/9/2013 κατά την αναχώρηση τους από την πόλη της Λαμίας, θα επισκεφθούν, την Δ.Κ. Ροδίτσας, την Τ.Κ. Ανθήλης, την Τ.Κ.Θερμοπυλών, την Τ.Κ. Δαμάστας, την Τ.Κ. Ηράκλειας, την Τ.Κ. Ελευθεροχωρίου και την Τ.Κ. Οίτης (στο Σκαμνό) και θα συνεχίσουν την ποδηλασία τους για την Ιτέα όπου και θα διανυκτερεύσουν το ίδιο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου