Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Υπήρχε "ειδική μεταχείριση" από τη διοίκηση της Δημοτικής Αστυνομίας Λαμίας στους παραβάτες;

Ακούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και από τον Δήμαρχο αλλά και από κάποιους  εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, ότι οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας δεν παρευρέθηκαν στο Συμβούλιο διότι τους «χρύσωσαν το χάπι»…
Με αφορμή την άποψη αυτή, δεχθήκαμε το παρακάτω email από συγγενή κάποιου που εργάζεται ως Δημοτικό Σύμβουλος:

Αγαπητό MAG24

"Θα ήθελα εγώ να μιλήσω για τα παιδιά που υπηρετούν στη Δημοτική Αστυνομία της Λαμίας, μιας και τα παιδιά αυτά διακατέχονται από έναν αόρατο φόβο και ενώ έχουν πολλά να πουν… όλοι καταλαβαίνουμε τι και γιατί!
Στην οικογένειά μας έχουμε ένα από αυτά τα παιδιά που κατά καιρούς συζητούσαμε διάφορα, μεταξύ άλλων και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Στις ερωτήσεις μας «Καλά βρε παιδιά γιατί δεν γράφετε το τάδε αυτοκίνητο που παρκάρει καθημερινά παράνομα στο τάδε σημείο, μας έλεγε ότι όταν τόλμησαν να το κάνουν, «κάποιοι» πήγαιναν μετά και έσβηναν τις κλήσεις και μερικές φορές έλεγαν « αυτός είναι δικός μου μην τον πειράξετε και πολλά άλλα παρόμοια…»

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση κάποιων πλανόδιων πωλητών που δεν είχαν νόμιμη άδεια για να πουλάνε στη λαϊκή και άλλοι έμποροι, φώναζαν συνεχώς τη Δημοτική Αστυνομία. Ο έλεγχος γινόταν και καθώς δεν είχε τη σχετική άδεια, εννοείτε ότι τα παιδιά έκαναν αυτό που έλεγε ο νόμος, όμως πάλι «κάποιος» έμπαινε στη μέση και ο παράνομος πλανόδιος, συνεχίζει να πουλάει στις λαϊκές…
Μπορώ να πω πολλά μα πάρα πολλά παραδείγματα. Όλα αυτά λοιπόν οδήγησαν τα παιιδά της Δημοτικής Αστυνομίας να μη θέλουν να παρευρεθούν στον ίδιο χώρο με αυτούς που τους δημιουργούσαν τα προβλήματα και που στο τέλος δεν τους προστάτεψαν. Με απόφαση μια νύχτας, απολύονται ή μετατίθενται θέλουν δεν θέλουν στην Ελληνική Αστυνομία.
Τους ρώτησε κανείς; Γιατί φοβούνται να μιλήσουν; Τους είδατε σε καμιά εκπομπή να βγαίνουν και να μιλούν; Είναι όλα τους παιδιά που διεκδίκησαν τη θέση αυτή μέσω ΑΣΕΠ όχι από τον μπάρμπα τους στη Κορώνη, όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι!
Ακόμα και αν δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, κάποιοι τους έδιναν εντολές, επομένως οι ευθύνες δεν ξεκινούν από αυτούς, αλλά από εκείνον που τους διοικεί και στη προκειμένη περίπτωση οι ίδιοι οι Δήμοι.
Και μη γελιόμαστε, σε όλη την Ελλάδα το ίδιο θα συνέβαινε…
Για ευνόητους λόγους παρακαλώ διατηρήστε την ανωνυμία μου"

Αναγνώστρια.

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε/ υπενθυμίσουμε, είναι τις μεγαλοστομίες των αρχόντων μας όταν συστάθηκε η Δημοτική Αστυνομία, που όλοι μιλούσαν για την ανάγκη της παρουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας, για την πάταξη της ανομίας και αναρχίας στην πόλη… αυτοί που τα έλεγαν, δεν τους άρεσε όταν τα παιδιά αυτά πήγαν να πραγματοποιήσουν όλα τα παραπάνω…
Άλλωστε αν τους είχαν χρυσώσει το χάπι δεν ήταν σύσσωμοι στην σημερινή διαδήλωση!

Καταγγελία αναγνώστριας στο
mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου